Είναι πράγματι εξωφρενικά αυτά που ζούμε σήμερα. Προεδρικό φιρμάνι εξέδωσε ο Μουσταφά Ακιντζί κατά του Κινήματός μας, ορμώμενος από τις επαίσχυντες δηλώσεις του ανεκδιήγητου κοινοτάρχη Ανανστασιάδη που πυροδότησαν ευθέως το τουρκικό μένος, ζητώντας εν ολίγοις ”επί πίνακι τις κεφαλές” των μελών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) που δήθεν ήταν οι δράστες των σημερινών γεγονότων.

Πολύ λάθος κίνηση εκ μέρους τους, ενόσω αποφάσισαν να προβούν βεβιασμένα σε τέτοιου είδους συκοφαντικές δηλώσεις, μην μπορώντας να κρύψουν το μίσος τους για τους ελληνόψυχους εθνικιστές της Κύπρου, πριν καν ακούσουν τις επίσημες δηλώσεις της αστυνομίας, η οποία εν τέλει αθωώνει το δίχως άλλο το Κίνημά μας.

Απ’ ότι φαίνεται αμφότεροι ανέμεναν την κατάλληλη ευκαιρία για να ταχθούν συντονισμένα κατά των εθνικιστών, τη μοναδική φωνή αντίστασης στην Κύπρο κόντρα στα πλάνα τους για πλήρη τουρκοποίηση του νησιού, με σκοπό την ενοχοποίησή τους και τον διασυρμό τους στα δικαστήρια.

Αφού το επιθυμούν λοιπόν, θα αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη.

Ακολουθεί η δήλωση του ψευδοηγέτη των κατεχομένων.

Προεδρικό ανακοινωθέν”Μάθαμε ότι σήμερα κάποιοι μαθητές και μέλη του ΕΛΑΜ, με πρόσχημα την 15η Νοεμβρίου προκάλεσαν επεισόδια κοντά στα οδοφράγματα στη Λευκωσία, επιτέθηκαν σε αυτοκίνητα Τουρκο”κυπρίων” και κάποιοι αδελφοί μας τραυματίστηκαν.Πέραν αυτού διαπιστώθηκε ότι πέταξαν κροτίδες, πέτρες και μπουκάλια στον κυκλικό κόμβο. Τέτοιες συμπεριφορές δεν βοηθούν τις υπό εξέλιξη διαπραγματεύσεις στην Κύπρο.Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης καταδίκασε αυτά τα επεισόδια κι επιθυμούμε να δούμε άμεσα οι ένοχοι να συλλαμβάνονται και να οδηγούνται ενώπιον δικαστηρίου.Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε πως οι μαθητές, αποφεύγοντας το σχολείο, συμμετείχαν σε τέτοιες εκδηλώσεις.Είναι απαράδεκτο ότι οι δάσκαλοι και οι Διοικήσεις των σχολείων δίνουν τη δυνατότητα για τέτοιες ενέργειες. Η ελληνοκυπριακή ηγεσία πρέπει να χειριστεί το θέμα με σοβαρότητα.”

Όσοι τυγχάνει να συμμερίζονται αυτές τις δηλώσεις, μόνο Έλληνες δεν μπορεί να είναι, το μόνο σίγουρο, αφού φτάσαμε πλέον στο σημείο να δεχόμαστε και τις υποδείξεις του ψευδοηγέτη του κατοχικού μορφώματος. ΑΙΣΧΟΣ!