Ο Τουρκο”κύπριος” ηγέτης Ντερβίς Έρογλου σε δηλώσεις του στην εφημερίδα “Κίμπρις”, ανέφερε ότι η συμφωνία μεταξύ Κύπρου – Βρετανίας για τις βάσεις είναι ενάντια στις Συμφωνίες του 1960. Πράγμα που μπαίνει εμπόδιο στην στρατηγική λύσης του Κυπριακού της Τουρκίας, αφού θα αποδεχτούν την μια κυριαρχία μόνο εάν αποδεχτούμε τις συμφωνίες του 1960.

Επίσης, δηλώνει ότι δεν έπρεπε η Ελληνοκυπριακή κυβέρνηση να προβεί σε συμφωνία με τη Βρετανία για τις Βάσεις, αφού γίνεται προσπάθεια για επίτευξη κοινού ανακοινωθέντος.Επίσης δήλωσε χαρακτηριστικά πώς στις Βάσεις δεν μένουν μόνο Ελληνοκύπριοι αλλά και ουρκο”κύπριοι” που έχουν, συμφωνα με τον Έρογλου, ίσα δικαιώματα μεταξύ τους.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της πολιτικής ισότητας που διατυμπανίζει ο Νίκαρος νυχθημερόν, ουσιαστικά πρόκειται για την ίδια καραμέλα με αυτή του Χριστόφια ο οποίος έλεγε για σταθμισμένη ψήφο.

Είτε το ένα είτε το άλλο είναι το ίδιο και το αυτό. Έτσι πήραν τον αέρα και οι Τούρκοι και το προπαγανδίζουν τώρα με αφορμή την συμφωνία για τις βάσεις. Έντονο προβληματισμό πάντως δημιουργεί το γεγονός πως η ταύτιση απόψεων χριστόφια -αναστασιάδη δίνει τροφή για προπαγάνδα στους τούρκους με τα ίδια καταστρεπτικά για την πατρίδα μας αποτελέσματα.

Τελικά σε τί διαφέρουν το ΑΚΕΛ από το ΔΗΣΥ; Ίσως μόνο στο χρώμα της γραβάτας διότι σε όλα τα άλλα φαίνεται πως δεν διαφέρουν.