Περιοδεία στην Κακοπετριά είχε σήμερα ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ και Υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Χρίστος Χρίστου, μαζί με στελέχη του Κινήματός μας. Το κλιμάκιο του ΕΛΑΜ αφού αρχικά εκκλησιάστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα, ακολούθως προχώρησε σε διανομή έντυπου υλικού στους κατοίκους του χωριού.

Η πρωινή δράση κορυφώθηκε στο Κοινοτικό Μέγαρο Κακοπετριάς όπου έγινε παράδοση Πυροσβεστικού Συστήματος από τον Πρόεδρο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) και Υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Χρίστο Χρίστου, στον Κοινοτάρχη και το Κοινοτικό Συμβούλιο της Κακοπετριάς.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο, πιστό στην προεκλογική του δέσμευση ότι χρήματα της κομματικής χορηγίας θα διατίθενται προς όφελος του Λαού, αγόρασε ένα πυροσβεστικό σύστημα το οποίο παραχώρησε στην κοινότητα της Κακοπετριάς, ώστε να καλύψει την ευαίσθητη σε πυρκαγιές περιοχή της Σολέας. Με την κίνηση αυτή, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα βοηθά στα μέγιστα στην πρόληψη και καταστολή των πυρκαγιών, κάτι που θα έπρεπε να έχει πράξει η κυβέρνηση, που σφυρίζει αδιάφορα.

Ο Κοινοτάρχης της Κακοπετριάς ευχαρίστησε το ΕΛΑΜ για την στήριξή του και για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφερε.

Ανάλογες δράσεις θα συνεχιστούν σε ολόκληρη την Κύπρο είτε πριν, είτε μετά τις εκλογές. Άλλωστε το ΕΛΑΜ, όλα αυτά τα χρόνια απέδειξε σε όλους πως η δράση του δεν είναι προεκλογική!