Ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, συνοδευόμενος από το επιτελείο του, περιόδευσαν σήμερα στα σοκάκια της Αγοράς της Πάφου, όπου στελέχη του κινήματος διένειμαν έντυπο υλικό με τις θέσεις του ΕΛΑΜ, με τους πολίτες να ανταποκρίνονται με ιδιαίτερη θέρμη στις ρηξικέλευθες προτάσεις και λύσεις που προτείνουμε στα καθημερινά προβλήματα της κοινωνίας.

Επίσης, ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ συνομίλησε με τους καταστηματάρχες της περιοχής, οι οποίοι εξέφρασαν την έντονη ανησυχία και τον προβληματισμό τους για την υπάρχουσα κατάσταση.  Ο κ. Χρίστου αφουγκραζόμενος τα προβλήματά τους, τους εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση του ΕΛΑΜ, που θα εργαστεί προς επίλυση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν, εντός και εκτός κοινοβουλίου. Αξίζει πάντως να αναφερθεί ότι καταστηματάρχης της περιοχής δώρισε συμβολιά στον Πρόεδρο του ΕΛΑΜ μια εικόνα του Αγίου Γεωργίου, προστάτη Άγιο του Στρατού Ξηράς.

Οι πολίτες της Πάφου, για δεύτερη συνεχή μέρα, αγκάλιασαν την παρουσία του Προέδρου του ΕΛΑΜ στην πόλη τους, καθώς αποτελεί την πραγματική και ατόφια φωνή κάθε Έλληνα της Κύπρου που αγωνίζεται για εθνική υπερηφάνεια και κοινωνική δικαιοσύνη.