Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ανακοινώνει την υποψηφιότητα του Νίκου Χαραλάμπους στη Λεμεσό, Προέδρου της Επαρχιακής Επιτροπής Λεμεσού της Παγκύπριας Οργάνωσης Πενταμελών Οικογενειών (Π.Ο.Π.Ο.), ενός ανθρώπου που για χρόνια δίνει αγώνες για τα εθνικά ζητήματα της υπογεννητικότητας, του δημογραφικού και της επιβίωσης του Ελληνισμού της Κύπρου στη γη των προγόνων μας.

Βιογραφικό:

Ο Νίκος Α. Χαραλάμπους κατάγεται από τη Λεμεσό, είναι νυμφευμένος με την Κατερίνα από την Αμμόχωστο και είναι πατέρας τριών παιδιών, της Άρτεμης, του Αλέξανδρου και της Αριάδνης.

Αποφοίτησε από το Λύκειο Πέτρου & Παύλου και στη συνέχεια υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στην Εθνική Φρουρά ως Έφεδρος Ανθυπολοχαγός, ενώ ακολούθως μετέβηκε στην Αγγλία για σπουδές. Κατέχει πτυχίο (BSc Hons) και μεταπτυχιακό (MSc) στη διαχείριση, έλεγχο και οργάνωση επιχειρήσεων. Μετά τις σπουδές του στην Αγγλία φοίτησε για ένα χρόνο σε σχολή εκμάθησης γλώσσας στο Μόναχο στη Γερμανία.

Εργάστηκε για πολλά χρόνια στη τουριστική βιομηχανία σε μεγάλους οργανισμούς, στη ελαφριά βιομηχανία και στον κλάδο της εστίασης από θέσεις ανώτερου και ανώτατου διευθυντή. Είναι σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα οργάνωσης, δομής, στρατηγικού σχεδιασμού και υλοποίησης έργων.

Η δραστηριότητα του στα κοινά συμπληρώνει σχεδόν εικοσιπέντε χρόνια.  Διετέλεσε μέλος σε συνδέσμους γονέων δημοτικής και μέσης εκπαίδευσης, ενώ για έξι χρόνια κατείχε τη θέση του Προέδρου, ενώ υπήρξε και μέλος στις Ομοσπονδίες Δημοτικής και Μέσης των σχολείων της Λεμεσού.

Έχει εκλεγεί  για τρίτη τριετία στην Επαρχιακή Επιτροπή Λεμεσού της Παγκύπριας Οργάνωσης Πενταμελών Οικογενειών (Π.Ο.Π.Ο.), αρχικά ως Έφορος, μετά ως Αντιπρόεδρος, ενώ σήμερα είναι Πρόεδρος.