Για τα οικονομικά της λύσης και το πως οι δομές του κράτους θα μπορούν να στηρίξουν την επόμενη μέρα της ομοσπονδίας, μίλησε ο Υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης, σε συνέντευξη του, δηλώνοντας ότι είναι λάθος να μιλάμε για αριθμούς και κόστος.

Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα θέλαμε να απαντήσουμε στον Υπουργό Οικονομικών, ότι δεν είναι λάθος να μιλούμε για το κόστος της δήθεν λύσης, αλλά λάθος είναι να συντηρούμε την ψευδαίσθηση ότι θα επέλθει οικονομική έκρηξη ανάπτυξης. Γιατί με την δήθεν λύση που συζητούμε, θα κληθεί ο λαός να επομισθεί το κόστος της κατοχής και όχι η υπαίτια της σημερινής κατάστασης, η Τουρκία, κερδίζοντας έτσι πανάξια μια θέση στην ιστορία ως τα μεγαλύτερα κοροΐδα.

Επιπλέον θα θέλαμε να επισημάνουμε στον Υπουργό, αλλά και κάθε ονειροπόλο που αρέσκεται να τρέφεται με αυταπάτες, ότι ανά το παγκόσμιο, βάση στατιστικών, οι ομοσπονδίες είναι οι πιο πολυδάπανες. Καλό είναι να λέμε και πικρές αλήθειες του λαού, πέρα από τα ωραία λόγια.

Κλείνοντας καλούμε τον Υπουργό Οικονομικών να μας απαντήσει πόσα υπολογίζεται να ανέλθει το κόστος της «λύσης» με τα σημερινά δεδομένα και ποιος θα κληθεί να πληρώσει για αυτά τα έξοδα.

*Δηλώσεις ΜΜΕ*

Γεάδης Γέαδη

Εκπρόσωπος Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)