Η επιστροφή των Πρωταθλητών

Με ανάμεικτα συναισθήματα επέστρεψαν οι αθλητές και αθλήτριες μας, της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ειδικών Ολυμπιακών, από τη Γερμανία.

Με χαμογελαστά πρόσωπα και με την υπερηφάνεια ζωγραφισμένη στα λαμπερά χαμόγελα τους, βγήκαν έξω από την αίθουσα επιβατών του αεροδρομίου Λάρνακας, με τα μετάλλια που κέρδισαν κρεμασμένα στον λαιμό τους.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), ένα έχει να σας πει: Μπράβο σας παιδιά! Θα είμαστε συνεχώς στο πλευρό σας! Ελπίζουμε το ίδιο να πράξουν και να αναγνωρίσουν οι αρμόδιες κυβερνητικές υπηρεσίες, οργανισμοί και άλλα οργανωμένα σύνολα του τόπου μας. Τα παιδιά αυτά το έχουν ανάγκη!

Όσοι τους περίμεναν, αλλά και όσοι βρέθηκαν να τους υποδεχθούν στο αεροδρόμιο εκείνη την ώρα, συγκινήθηκαν και καταχειροκρότησαν τους πρωταθλητές μας!

Αυτά τα παιδιά, ανοίγουν τον δρόμο και μας δείχνουν ότι μέσω του αθλητισμού, μπορούν να γίνουν πιο ενεργά μέλη μιας κοινωνίας με αλληλοαποδοχή, ισότιμη συνύπαρξη, συνεργασία και αγάπη!

Είστε αγωνιστές και συνεχώς αποδεικνύετε ότι η μοναδικότητα και η επιμονή σας, σας καθιστούν πραγματικούς ήρωες της ζωής!

Η αποστολή μας στους Παγκόσμιους Ειδικούς Ολυμπιακούς στο Βερολίνο εξασφάλισε αρκετά χρυσά και άλλα μετάλλια!

35 αθλητές μας, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και πέτυχαν το ακατόρθωτο με προσωπικές επιδόσεις και εξαιρετικές εμφανίσεις.

Συγχαρητήρια σε όλους και όλες! Μας κάνατε υπερήφανους!