Μήνυμα ενότητας έστειλαν οι παρευρισκόμενοι στην χθεσινοβραδινή προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας και Προέδρου του ΕΛΑΜ Χρίστου Χρίστου. Την συγκέντρωση διοργάνωσε η Τοπική ΕΛΑΜ Σταυροβουνίου.

Ο Επαρχιακός Λάρνακας Ανδρέας Καδής αναφέρθηκε στους αγώνες που έδωσε ολόκληρο το ΕΛΑΜ με έντονη παρουσία σε όλες τις διαμαρτυρίες για την αποτροπή εγκατάστασης ασφαλτικού σκυροδέματος στην καρδιά του δάσους  Σταυροβουνίου. Αγώνας, ενέργειες και κινητοποιήσεις μέσα και έξω από την βουλή όπως και έξω από το Προεδρικό.

Ο βουλευτής του ΕΛΑΜ Λάρνακας Σωτήρης Ιωάννου ανέδειξε την πολύμορφη και δυναμική κοινωνική δράση της Τοπικής ΕΛΑΜ Σταυροβουνίου και αναφέρθηκε στην έμπρακτη συμπαράσταση προς τα δίκαια αιτήματα των κατοίκων των κοινοτήτων της ευρύτερης περιοχής Σταυροβουνίου, Πυργών, Κόρνου, Ψευδά, Μοσφιλωτής, Αγίας Άννας, Καλού Χωριού και άλλων περιοχών και κοινοτήτων, υπενθυμίζοντας πως το ΕΛΑΜ και ο Πρόεδρος του Χρίστος Χρίστου ήταν και παραμένουν ΟΙ ΜΟΝΟΙ που στάθηκαν δίπλα στα δίκαια αιτήματα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

Οι παρευρισκόμενοι υποδέχθηκαν με πολλή θέρμη τον Πρόεδρο του ΕΛΑΜ και υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Χρίστο Χρίστου, με τον οποίον είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις γύρω από πολλά θέματα.

Ο υποψήφιος μας έδωσε το στίγμα της πολιτικής του ΕΛΑΜ και της υποψηφιότητας του στις Προεδρικές της 5ης Φεβρουαρίου, δίνοντας έμφαση κυρίως στο Κυπριακό, την Παιδεία, το Μεταναστευτικό την οικονομία και τα προβλήματα των πολιτών και ειδικά των ευάλωτων ομάδων.

Επεσήμανε παράλληλα την τακτική των «τριών βασικών υποψηφίων» των δημοσκοπήσεων, να μην τοποθετούνται στα καυτά προβλήματα του τόπου, αλλά στο τι θα πράξει και θα διαφημίσει ο καθένας τους με γενικολογίες απλά και μόνο για εντυπωσιασμό.

Υπενθύμισε ότι και οι «τρεις» προέρχονται από τον ίδιο ιδεολογικό – πολιτικό χώρο και συμμετείχαν ή στήριζαν την παρούσα διακυβέρνηση.

ΜΟΝΗ επιλογή το ΕΛΑΜ και ο υποψήφιος του Χρίστος Χρίστου!