Φιλοξενούμενος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Άλφα ήταν χθες βράδυ ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ και υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Χρίστος Χρίστου.

Ο υποψήφιος μας, μετά από σχετική ερώτηση, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι αν εκλεγόταν θα μείωνε άμεσα το ΦΠΑ στο ηλεκτρικό ρεύμα, στα καύσιμα και στα είδη πρώτης ανάγκης. Λεφτά υπάρχουν, σημείωσε, αν εφαρμοστούν όσα λέμε εδώ και χρόνια, για αποκοπή των εκατομμυρίων που δαπανώνται σε λαθρομετανάστες και στα επιδόματα τους σε βάρος του Κύπριου φορολογούμενου.

Η μεσαία τάξη ειδικά, είπε, όση έμεινε, υποφέρει περισσότερο και οι συμπατριώτες μας χρειάζονται άμεση στήριξη και βοήθεια. Μόνο εμείς λέμε στον λαό από πού θα προέλθουν τα χρήματα για κοινωνικές παροχές και περισσότερο κράτος προνοίας, σε αντίθεση με τους «τρεις βασικούς υποψηφίους».

Για το θέμα της ενέργειας, σημείωσε ότι δεν δίνονται τα απαραίτητα  κίνητρα στους πολίτες, αλλά ακόμη, ούτε το ίδιο το κράτος χρησιμοποιεί άλλες εναλλακτικές πηγές ενέργειας.

Ο Χρίστος Χρίστου απάντησε και για το θέμα της ΑΤΑ και τις κινήσεις της Παράταξης μας την δεύτερη Κυριακή των εκλογών, σημειώνοντας ότι εμείς δεν αποκλείουμε κανέναν, δεν αποκλείσαμε ποτέ κανέναν από τον δημόσιο διάλογο, παραπέμποντας όμως για τις τελικές αποφάσεις στα συλλογικά όργανα του κόμματος.

Στο βίντεο της ανάρτησης όλες οι δηλώσεις του Προέδρου μας.