Άκρως επιτυχημένη στέφθηκε η διανομή σχολικών ειδών που διοργάνωσε ο Φορέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Ε.Ο. Λεμεσού, την Κυριακή 4/9 έξω από τα Πολιτικά Γραφεία Λεμεσού. Πλειάδα παιδιών προσήλθαν για να προμηθευτούν τα απαραίτητα για την νέα σχολική χρονιά. Το χαμόγελο και το «ευχαριστώ» από τα μικρά παιδιά ήταν η μεγαλύτερη ανταμοιβή που μπορούσαν να πάρουν τα μέλη της Ε.Ο. Λεμεσού που εργάστηκαν σκληρά για να φέρουν εις πέρας το έργο τους.

Οι Έλληνες Εθνικιστές με κεντρικό σύνθημα της διανομής  “Τα χρήματα του λαού, πίσω στον λαό” απέδειξαν περίτρανα πως δεν αρκούνται στις κάλπικες προεκλογικές υποσχέσεις, αλλά κάνουν πράξη όσα δεσμεύτηκαν, επιστρέφοντας μέσω της κοινωνικής αλληλεγγύης τα χρήματα της κομματικής χορηγίας πίσω στον λαό.

Αξίζει πάντως να τονίσουμε πως το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) προσφέροντας πέννες και τσάντες με την επιγραφή «ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ» στα παιδιά, επαναφέρει στα σχολεία το «ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ» το οποίο απέσυραν οι ανθελληνικές κυβερνήσεις μολύνοντας την παιδεία με παραμύθια για «ελληνοτουρκική φιλία».

den jexnw d73a3

fwto 2 a1cb1

fwto 1 2d07e

fwto 3 24cdb

fwto 4 9a173

fwto 5 fefda

komotria 4c7cc

paidia f6b60

tsantes 4f279