Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκστρατεία διανομής τροφίμων και σχολικών ειδών σε ολόκληρη την Κύπρο από το τα μέλη και τους εθελοντές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου.

Η εκστρατεία που έφερε τον τίτλο “Τα λεφτά του λαού πίσω στον λαό” αγκαλιάστηκε από εκατοντάδες συμπατριώτες μας που έσπευσαν για να παραλάβουν είτε τρόφιμα είτε σχολικά είδη με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Οι Επαρχιακές Οργανώσεις της Πάφου, της Λεμεσού, της Λευκωσίας, της Λάρνακας και της Αμμοχώστου όλο το Σαββατοκύριακο και αναλόγως της ημέρας και ώρας που είχε προγραμματιστεί η εκδήλωση έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό δουλεύοντας με ζήλο μόνο και μόνο για να κάνουν αυτό που στο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο έχει γίνει θεσμός, δηλαδή, η προσφορά προς τους συνανθρώπους μας. 

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο έχει αποδείξει έμπρακτα και με τον καλύτερο τρόπο ότι δεν διστάζει να πει τα πράγματα με το όνομά τους όπως για παράδειγμα η καταδικαστέα απόφαση της Κυβέρνησης να μην διανέμει πλέον σχολικά είδη με το σύνθημα “Δεν Ξεχνώ” στην προσπάθειά της να δημιουργήσει μια περισσότερο φιλοπροσεγγιστική προοπτική με απώτερο στόχο τις καλύτερες συνθήκες στις συνομιλίες για επίλυση του Κυπριακού. Το ΕΛΑΜ, όμως, δεν ξεχνά και για αυτό τον λόγο επανέφερε τα σχολικά είδη με το σύνθημα “Δεν Ξεχνώ”, τα οποία ασφαλώς δόθηκαν μαζί με όλα τα άλλα είδη και τα τρόφιμα στις κατά τόπους εκδηλώσεις όπως αναφέραμε πιο πάνω.

Στην Κύπρο έγινε Εισβολή και υπάρχει θέμα Κατοχής.  Εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας διώχτηκαν από τις πατρογονικές τους εστίες με όλα τα συνεπακόλουθα μιας εισβολής όπως νεκροί, βιασμοί, αγνοούμενοι, καταστροφές και άλλα. Άρα, εμείς Δεν ξεχνάμε και ούτε θέλουμε να ξεχάσουμε και θέλουμε και οι μικροί που σήμερα ξεκινούν το σχολείο να γνωρίζουν την πραγματικότητα που σιγά-σιγά αποκρύπτεται από τους Κυβερνώντες. Ως εκ τούτου, το ΕΛΑΜ θεώρησε ορθό να επαναφέρει το σύνθημα “Δεν Ξεχνώ” όπως βλέπετε και στην φωτογραφία από στιγμιότυπο κατά την διάρκεια της σχετικής εκδήλωσης στην Λεμεσό.

Σχετικά ρεπορτάζ για κάθε Επαρχία ξεχωριστά μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.elamcy.com