Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού, ανάμεσα σε ομάδες αλλοδαπών οι οποίοι φορούσαν κουκούλες και κρατούσαν ρόπαλα και μαχαίρια, ενώ δεν έλειψαν οι καταστροφές αυτοκινήτων.

Μάλιστα, από τα επεισόδια τραυματίστηκε σοβαρά με μαχαίρι και ένα πρόσωπο, το οποίο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσου.

Όλα τα πιο πάνω συνέβησαν μπροστά στα έντρομα μάτια εκατοντάδων πολιτών και οικογενειών με μικρά παιδιά που βρίσκοταν εκείνη την ώρα στον Μόλο, των οποίων κινδύνευσε η σωματική ακεραιότητα.

Άξιο αναφοράς, είναι το γεγονός ότι η μια από τις δύο φατρίες αλλοδαπών έφθασαν στο σημείο από την Λάρνακα, όπου είχαν κλείσει «ραντεβού».

Την ίδια ώρα στην Λευκωσία, ομάδες που πρόσκεινται στο ΑΚΕΛ, χωρίς καμία απαγόρευση παραβίασαν το διάταγμα περί Λοιμοκαθάρσεως, για να πραγματοποιήσουν δήθεν «αντιρατσιστική» συγκέντρωση, στηρίζοντας την παρανομία και τους εγκληματίες – μαχαιροβγάλτες αλλοδαπούς!

Εξ όσων φαίνεται, αυτή την Κύπρο ονειρεύεται το ΑΚΕΛ και οι ομάδες που το στηρίζουν! Την Κύπρο της ανομίας και της ασυδοσίας, όπου ο νόμος θα περάσει στα χέρια αλλοδαπών με εγκληματικό παρελθόν, οι οποίοι δεν διστάζουν να μαχαιρώνουν μέρα – μεσημέρι.

Ταυτόχρονα, βαρύτατες ευθύνες φέρει και η Κυβέρνηση για την παρούσα κατάσταση, αφού εδώ και αρκετό καιρό έχει εγκλωβιστεί στα λόγια και τις κούφιες εξαγγελίες, χωρίς να λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα.

Θα είμαστε ξεκάθαροι. Μεταναστευτική πολιτική δεν εφαρμόζεται με λόγια, αλλά με πράξεις, ως εκ τούτου απαιτούμε από την Κυβέρνηση να ξεκινήσει τις απελάσεις όσων αλλοδαπών εμπλέκονται σε εγκληματικές ενέργειες, όπως έχει εισηγηθεί το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ανάμεσα στην σειρά των προτάσεων που κατέθεσε επανειλημμένα.