Ο Βουλευτής Αμμοχώστου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Λίνος Παπαγιάννης παρευρέθηκε τη Πέμπτη 24/10 σε εκπομπή του ΑΝΤ1, σχετικά με τα «χρυσά» διαβατήρια και τα συμφέροντα συγκεκριμένων δικηγορικών γραφείων που έχουν εξυπηρετηθεί από αυτή την πολιτική, υπογραμμίζοντας ότι θα πρέπει να υπάρξει έρευνα για να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη όσοι έχουν κερδοσκοπήσει με αθέμιτα μέσα.

Ο Βουλευτής Αμμοχώστου του ΕΛΑΜ υπογράμμισε ότι στην Κύπρο επικρατεί μια κατάσταση ατιμωρησίας, όπως συνέβη και με το κλείσιμο του Συνεργατισμού, όπου είχε βγει πόρισμα το οποίο ενοχοποιούσε τον ΔΗΣΥ, το ΑΚΕΛ, το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, όμως κανείς δεν οδηγήθηκε στην δικαιοσύνη.

Καταλήγοντας, ο κ. Παπαγιάννης, απαντώντας στον εκπρόσωπο του ΑΚΕΛ που είχε πει ότι πρέπει να είμαστε όλοι ευγνώμων στο κόμμα τους για τους αγώνες που έχει δώσει διαχρονικά, υπενθύμισε τα σκάνδαλα της Δρομολαξιάς, του Συνεργατισμού, της Focus, τη χρεοκοπία της Κυπριακής Οικονομίας, τα στελέχη του ΑΚΕΛ που φυλακίστηκαν για σκάνδαλα και πολλά άλλα.