Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα ήθελε να καταδικάσει την απαράδεκτη στάση του Έσπεν Μπαρθ Άιντα όσον αφορά το Κυπριακό. Ο ΟΗΕ θα έπρεπε με όλα τα μέσα που διαθέτει να προασπίζεται τα δίκαια των λαών και όχι να αθωώνει τον θύτη από τα εγκλήματα, όπως πράττει αυτή την στιγμή με την Τουρκία στο Κυπριακό πρόβλημα.

Ο Άιντα για πολλοστή φορά έδωσε πλήρη κάλυψη στον κατακτητή, αποκρύπτοντας τη NAVTEX, την οποία έχει εκδώσει η Τουρκία και προσπάθησε να δώσει κρατική οντότητα στο ψευδοκράτος, με την δικαιολογία της πολιτικής των ίσων αποστάσεων.

Επειδή σαν Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δεν μας αρέσει να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας, όπως τονίσαμε και σε προηγούμενο Δελτίο Τύπου που εκδώσαμε, κύρια ευθύνη για την σημερινή αντιμετώπιση φέρουν όλα τα πολιτικά κοινοβουλευτικά κόμματα που με την χαμερπή στάση τους, κατάντησαν τα δίκαια μας κλωτσοσκούφι των ξένων δυνάμεων.

Είναι επιτακτική ανάγκη σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, ο λαός να στραφεί προς Εθνικές Λαϊκές δυνάμεις, που έχουν σθένος, πίστη και θέληση να διεκδικήσουν όσα δικαιωματικά μας, για μία Κύπρο Περήφανη, Ελεύθερη, Ελληνική.

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)