Είναι ξεκάθαρο πλέον σε όλους πως η Συμμαχία Πολιτών είναι το κόμμα της κωλοτούμπας. Το κόμμα του κύριου Λιλλήκα θίχτηκε επειδή έγινε αναφορά για την κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του αείμνηστου Στρατηγού της ΕΟΚΑ Γεωργίου Γρίβα Διγενή από το κίνημα τους. Είτε εκεί στην Συμμαχία τα έχουν χαμένα και δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα τους, είτε μας θεωρούν πολύ ηλίθιους και εμπαίζουν την νοημοσύνη μας.

Φαίνεται πως η Συμμαχία Πολιτών στην προσπάθεια της να αντλήσει ψηφοφόρους από πατριώτες επέλεξε να καταθέσει στεφάνι στο μνημόσυνο του Αρχηγού της ΕΟΚΑ. Είναι φανερό όμως πως το κόμμα του Λιλλήκα δεν έχει την δύναμη να δικαιολογήσει την κίνηση αυτή και προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση με την οποία απορρίπτει την παρουσία εκπροσώπου του κινήματος στο μνημόσυνο.

Αλήθεια πως αισθάνονται όλοι αυτοί οι αυτόνομοι «εθνικιστές» και πατριώτες που στήριξαν έναν χαμαιλέοντα που δεν έχει το πολιτικό θάρρος να στηρίξει τις κινήσεις του; Λίγη πίεση έπεσε πάνω του και αμέσως άδειασε τα στελέχη του που κατέθεσαν στεφάνι στο μνημείο.

Για να είμαστε ειλικρινείς η ανακοίνωση αυτή είναι προς την θετική κατεύθυνση αφού είμαστε της εντύπωσης πως εάν ζούσε σήμερα ο Γεώργιος Γρίβας Διγενής θα έφτυνε στα μούτρα εσάς, αλλά και τα άλλα κόμματα που έκαναν πολιτική τον ανθελληνισμό.

Είναι καιρός και αυτό το από-κόμμα, μετά την ΕΔΕΚ, να μας αφήσει καιρούς και οι πραγματικοί Έλληνες πατριώτες και εθνικιστές να στραφούν σε γνήσιες πολιτικές δυνάμεις που έχουν το θάρρος να στηρίξουν τις πράξεις τους, κάθε στιγμή και δεν φοβούνται να τιμήσουν το Άξιο Τέκνο της Πατρίδας μας με τον φόβο μην μας κακοχαρακτηρίσουν.