Μετά την σκληρή διαπραγμάτευση, με την συνοδεία της ζιβανίας, του καφέ αλλά και του καντεϊφιού, αλλά και την επίσημη υποβάθμιση του Νίκογλου ως Κοινοτάρχης, ήρθε ακόμα μια είδηση να μας κάνει υπερήφανους και να μας αναγκάσει να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στην Κυβέρνηση του ΔΗΣΥ, που με σθένος και απαράμιλλο πατριωτισμό καταφέρνει μέρα με την μέρα να αναγνωρίζει το ψευδοκράτος.

Σύμφωνα με νέα δημοσίευση, υπερδιπλασιάστηκε ο αριθμός των επιβατών που χρησιμοποιούν το παράνομο αεροδρόμιο Ερτζιάν τα τελευταία 10 χρόνια.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο “διευθυντής” του “τμήματος” πολιτικής αεροπορίας Μουσταφά Σοφί δήλωσε ότι ο αριθμός των επιβατών του παράνομου αεροδρομίου στην κατεχόμενη Τύμπου πριν από 10 χρόνια ήταν 1,5 εκατομμύρια, το 2015 έφτασε τα 3,5 εκατομμύρια.

Αυτά και ακόμη χειρότερα είναι όταν τον Ελληνισμό και τα ιστορικά του δίκαια καλούνται να υπερασπίσουν μικροπρεπή ανθρωπάκια, που έμαθαν μια ζωή να είναι υποτελείς κα προσκυνημένοι ραγιάδες, με τον τίτλο που κέρδισαν επάξια, αυτό του “GOODBOY”.

Το ψευδοκράτος οδεύει προς την οριστική αναγνώριση του, όχι με την ανοχή μας, αλλά και με την συνενοχή μας, αφού οι αδέξιοι πολιτικάντηδες μας κάνουν τα πάντα, όλα όσα θα ήταν ικανά να δώσουν συγχωροχάρτι στην Τουρκία και να αναγνωρίσουν ένα παράνομο διεθνώς μόρφωμα, προϊόν της βάρβαρης εισβολής του 1974.