Και μια νέα αποκάλυψη είδε την περασμένη εβδομάδα το φως της δημοσιότητας και αφορά ακόμη ένα μέλος του συστήματος, για τον νέο ΔΗΘΕΝ αδιάφθορο, Γίώργο Λιλλήκα.

Το δημοσίευμα κάνει λόγω για εκκροές κεφαλαίων προ της αποφάσεως του EuroGroup για κούρεμα καταθέσεων και πιο συγκεκριμένα στις 15 Μαρτίου 2013, από το επιτελείο του Γιώργου Λιλλήκα (Yiorgos Lillikas eklogiko epitelio).

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ποσό που αποσύρθηκε είναι της τάξης των 350 χιλιάδων ευρώ, το οποίο μεταφέρθηκε από τη Λαϊκή Τράπεζα σε τράπεζα του εξωτερικού.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) σταθερό στις θέσεις του απαιτεί όπως διερευνηθούν όλες οι υποθέσεις, μεγαλοεπιχειρηματιών, τραπεζιτών και των πολιτικάντηδων. Τα κλεμμένα να οδηγηθούν πίσω στο λαό και να δημευθεί όλη η περιουσία τους.

Φτάνει πλέον να πληρώνει ο λαός τα σπασμένα. Απαιτούμε Εθνική και Κοινωνική πολιτική, καθώς αυτή αποτελεί την μόνη διέξοδο για να ορθοποδήσει ο λαός και η πατρίδα μας.

Ο λαός από την άλλη πρέπει να αφυπνιστεί και να μην πέφτει θύμα πιστεύοντας τους διάφορους λαοπλάνους που παρουσιάζονται ως αδιάφθοροι ενώ προέρχονται από τα σπλάχνα του ιδίου συστήματος. Αλλαγή θα επέλθει μόνο δια μέσω καθαρών τίμιων ανθρώπων, δια μέσω των Ελλήνων Εθνικιστών.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) επιφυλάσσεται για περισσότερα στοιχεία όσον αφορά το πιο πάνω θέμα, του αδιάφθορου Γιώργου Λιλλήκα. Καλούμε δε τις αρμόδιες αρχές όπως τιμωρήσουν παραδειγματικά όλους τους υπαίτιους.

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)