Άγριες συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκαν για πολλοστή φορά, μπροστά στα μάτια δεκάδων έντρομων πολιτών, ανάμεσά τους και οικογένειες με παιδιά, στο κέντρο της Λεμεσού και πιο συγκεκριμένα στην οδό Ανεξαρτησίας, όπου τελικά κατέληξαν σε απόπειρα φόνου, αφού κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, ένας αλλοδαπός φαίνεται να ανέσυρε όπλο και να πυροβόλησε άλλον αλλοδαπό.

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η ανοχή της Κυβέρνησης είναι αυτή που εκτρέφει τις συμμορίες των αλλοδαπών, που δρουν ανεξέλεγκτες, έχουν μετατρέψει πολλές γειτονιές σε γκέτο, ενώ εκτρέφουν την ανασφάλεια ανάμεσα στους Έλληνες της Κύπρου.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θέτει την Κυβέρνηση ενώπιον βαρύτατων ευθυνών, ενώ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου να ληφθούν άμεσα μέτρα και πιο συγκεκριμένα να εφαρμοστεί αποτρεπτική μεταναστευτική πολιτική, βάση του πακέτου των προτάσεων που έχουμε καταθέσει εδώ και πολλούς μήνες στο Προέδρικο.

Απαιτούμε άμεσα να εφαρμοστεί η πρόταση που έχει καταθέσει το Κίνημά μας για άμεση απέλαση όσων αλλοδαπών εμπλέκονται σε εγκληματικές ενέργειες, όπως έχουν εφαρμόσει και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)