Στο στόχαστρο των οπαδών της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας μπήκε αυτή την φορά ο Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος, διότι “τόλμησε” να διαφωνήσει με τα όσα συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες όσον αφορά στις συνομιλίες για λύση του κυπριακού. Αυτή, ασφαλώς, είναι μια πάγια τακτική και μέρος μιας μακροχρόνιας στρατηγικής για να πληγούν προσωπικότητες όπως αυτή του Μητροπολίτη Πάφου, έχοντας ως απώτερο στόχο την φίμωσή τους. Αυτή είναι η Δημοκρατία στην οποία θέλουν να ζήσουμε, αυτή είναι η Δημοκρατία την οποία προασπίζονται. Έχουν γνώσην, όμως, οι φύλακες και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά!!!

Στην εφημερίδα “Αλήθεια” δημοσιεύτηκε σχετικό άρθρο που αναφέρεται σε υποτιθέμενες  σχέσεις και δοσολοψίες του Μητροπολίτη με το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο. Καταρχήν, τα πράγματα θα πρέπει να μπουν σε μια σωστή σειρά. Το Ε.ΛΑ.Μ δημοκρατικά εξέλεξε δυο μέλη του κινήματος στο Κοινοβούλιο και πρόσφατα δημοκρατικά εξέλεξε αρκετά μέλη του σε Δημοτικά και Κοινοτικά Συμβουλία. Εάν η συγκεκριμένη εφημερίδα ή και άλλες εφημερίδες ή και ακόμη άλλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης διαφωνούν περί τούτου τότε να βγούν καθαρά έξω προς τον λαό και στους χιλιάδες ψηφοφόρους που επέλεξαν το Ε.ΛΑ.Μ και να τους πούν ότι η δική τους Δημοκρατία απαγορεύει την ψήφο στο Εθνικιστικό Κίνημα.

Μάλιστα, σε μια παράγραφο υπάρχουν αναφορές σε οικονομικές συναλλαγές υποστηρίζοντας ότι βοήθησε οικονομικά το κίνημα. Αυτό είναι κάτι που το υποθέτει ο αρθρογράφος ή μήπως είναι και κάτι το οποίο το υποστηρίζει η εφημερίδα; Διότι για να αναφέρουν ότι υπήρξαν οικονομικές συναλλαγές τότε θα πρέπει να έχουν στοιχεία και εάν έχουν στοιχεία ας μας τα δείξουν και εμάς, Το Ε.ΛΑ.Μ δεν φοβάται να δημοσιοποιήσει οποιοδήποτε οικονομικό στοιχείο.

Φεύγοντας από το σχετικό άρθρο και επιστρέφοντας, σε αυτό που αναφέραμε στην αρχή: Οι οπαδοί της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας προσπαθούν με πάγιες τακτικές να φιμώσουν κάθε άνθρωπο που διαφωνεί με την λύση αυτή. Και στην ουσία ποιοι είναι αυτοί που προσπαθούν να φιμώσουν τις ελεύθερες φωνές; Αυτοί που τόσα χρόνια μας Κυβερνούσαν και που σύμφωνα με τις εκθέσεις του Γενικού Ελεγκτή έτρωγαν με χρυσά κουτάλια από τον δημόσιο πλούτο φορτώνοντας στις πλάτες των Ελληνοκυπρίων ακόμη περισσότερα χρέη, ακόμη περισσότερες ευθύνες, κουρέματα, μνημόνια, μίζες και άλλες τέτοιου είδους συναλλαγές. Να υπενθυμίσουμε, ασφαλώς τι είχε συμβεί το 2004 για να υποστηρίξουν κάποιοι το σχέδιο Ανάν, αλλά ευτυχώς έμειναν κάποιοι, διότι η πλειοψηφία των Ελληνοκυπρίων βροντοφώναξε ΟΧΙ.

Εν κατακλείδι, το Ε.ΛΑ.Μ τονίζει ότι θα σταθεί δίπλα στις ελεύθερες φωνές από του Μητροπολίτη Πάφου, στις ελεύθερες φωνές των Ελληνοκυπρίων που αντιστέκονται σε λύσεις καταστροφικές και σε λύσεις που θα παραδώσουν στους Τούρκους ολόκληρη την Κύπρο μας.