Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Γεάδης Γεάδη παρευρέθηκε την Τρίτη 30/1 στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Σίγμα, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των εκλογών. Όπως ανέφερε, το ΕΛΑΜ πλέον έχει καθιερωθεί στις συνειδήσεις της κοινωνίας ως η ανερχόμενη πολιτική δύναμη, καθώς σε κάθε εκλογική αναμέτρηση πολλαπλασιάζονται τα ποσοστά του κινήματος.

Ακολούθως, ο κ. Γεάδη απαντώντας στην εκπρόσωπο της ΕΔΕΚ, η οποία επικαλέστηκε την δήθεν αντίθεση του κόμματός της με την ΔΔΟ, πως υποστήριξαν ένα υποψήφιο ο οποίος προωθεί μια λύση ΔΔΟ, ενώ παράλληλα συμμετείχαν στις ομόφωνες αποφάσεις του Εθνικού Συμβουλίου, την ίδια στιγμή που όλα τα πολιτικά κόμματα, πλην του ΕΛΑΜ, επικροτούσαν με την παρουσία τους στα Ελβετικά θέρετρα τις πολιτικές του κ. Αναστασιάδη για το Κυπριακό.

Ακολούθως απάντησε με έντονο ύφος και στον Εκπρόσωπο Τύπου της Συμμαχίας Πολιτών, όταν ο τελευταίος προσπάθησε να απαξιώσει την στάση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στις πενταμερείς διασκέψεις για το Κυπριακό, λέγοντας ότι η αντίσταση δεν γίνεται από τον καναπέ.