Αντιπροσωπεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) αποτελούμενη από τον Επαρχιακό Λευκωσίας, Κυριάκο Λοϊζίδη, τον Κεντρικό Οργανωτικό, Ανδρέα Ηρακλέους και τον Εκπρόσωπο Τύπου, Γεάδη Γεάδη, επισκέφθηκε την παλιά Λευκωσία για να συνομιλήσει με τους καταστηματάρχες και τους κατοίκους της περιοχής, αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, καθώς και τα οικονομικά μέτρα της Κυβέρνησης.

Με λύπη έχουμε παρατηρήσει ότι είναι κοινώς αποδεκτό από όλους ότι η καρδιά της παλιάς Λευκωσίας έχει εγκαταλειφθεί στο έλεος της μοίρας της, με τα προβλήματα να αυξάνονται.

Η εγκληματικότητα των αλλοδαπών στην Παλιά Λευκωσία έχει αυξηθεί κατακόρυφα, μετατρέποντας σε γκέτο το ιστορικό κέντρο της πόλης.

Από την άλλη, είδαμε τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις να ακολουθούν τον δικό τους γολγοθά μετά την πανδημία του κορωνοϊού, αφού όλοι ανέφεραν τα παράπονα τους για την επιδοματική πολιτική της Κυβέρνησης που τους αφήνει εκτεθειμένους, καθώς και τις ανησυχίες τους αναφορικά με το μέλλον και την επιστροφή στην κανονικότητα.

Επιπλέον, εξέφρασαν την πλήρη στήριξη τους προς τις ενέργειες του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), που είναι το μοναδικό κόμμα που στηρίζει το οριστικό κλείσιμο των οδοφραγμάτων.

Ο τρόπος ζωής και δράσης μας δεν είναι προεκλογικός, γι’ αυτό είμαστε καθημερινά στο πλευρό του απλού λαού, δίπλα στις δυσκολίες της καθημερινότητας, ως ένα Κίνημα Λαϊκό και πάν’ απ’ όλα Εθνικό.