Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) πιστό στις αρχές και στις αξίες που πρεσβεύει, κατέρχεται στις Προεδρικές Εκλογές με υποψήφιο τον Πρόεδρο του Κινήματος, Χρίστο Χρίστου. Η Επίσημη Παρουσίαση του υποψηφίου του ΕΛΑΜ για τις Προεδρικές Εκλογές και των θέσεων του κινήματος θα γίνει την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, ώρα 19:00, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου.

Η υποψηφιότητα του κ. Χρίστου έρχεται να σπάσει το διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο, διεκδικώντας δικαιοσύνη και παραδειγματική τιμωρία όσων διασπάθισαν δημόσιο χρήμα. Το ΕΛΑΜ δεν κατέρχεται στις εκλογές για να κάνει στείρα αντιπολίτευση, αλλά προτείνει  λύσεις στα καθημερινά προβλήματα που ταλανίζουν την κοινωνία.

Αποτελώντας την μοναδική αντιομοσπονδιακή επιλογή, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο θα αντισταθεί με όλες του τις δυνάμεις σε κάθε λύση τουρκοποίησης της Κύπρου, βάζοντας τις βάσεις για μια νέα Εθνική στρατηγική στο Κυπριακό.

Με σοβαρότητα και πολιτική ευθύνη, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο διά του υποψηφίου του στις Προεδρικές Εκλογές, κ. Χρίστου Χρίστου, δίνει μια εναλλακτική επιλογή στους πολίτες που θέλουν να γυρίσουν την πλάτη τους στο κατεστημένο, που θέλουν μια νέα καθαρή φωνή, που θέλουν ένα ξεκάθαρα αντιομοσπονδιακό υποψήφιο, που βαρέθηκαν τα σκάνδαλα και την διαφθορά.

Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου
Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου
Ώρα 19:00