Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο έγινε δέκτης παραπόνων από γονείς του Νέου Γυμνασίου Ζακακίου, καθώς η υποδιευθύντρια του σχολείου μοίρασε στους μαθητές ένα φυλλάδιο το οποίο δήθεν αναφερόταν σε θέματα ρατσισμού, παραθέτοντας ανιστόρητα και αβάσιμα στοιχεία. Μάλιστα, σε αναφορά της εν λόγω καθηγήτριας για δήθεν κρούσματα ρατσισμού σε Ελλάδα και Κύπρο, υπήρχε η επιγραφή «Τρομοκρατία: ΕΛΑΜ», όπως μπορείτε να διακρίνετε στη εικόνα πιο πάνω.

Να ενημερώσουμε την συγκεκριμένη φιλόλογο, αλλά και όσους έχουν προβεί σε αντίστοιχες ενέργειες στο παρελθόν ή σκοπεύουν να το πράξουν στο μέλλον, ότι δεν θα καταφέρουν να μας σταματήσουν με τέτοιες πρακτικές, που σκοπό έχουν την πλύση εγκεφάλου μικρών παιδιών και να ρίξουν τόνους λάσπης κατά του Κινήματός μας.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) επικοινώνησε με τον Υπουργό Παιδείας, αποστέλλοντας του μάλιστα και γραπτή επιστολή, καθώς τέτοια περιστατικά που κατακρεουργούν τους θεσμούς της δημοκρατίας και χειραγωγούν κατά το δοκούν τις αντιλήψεις μικρών παιδιών, εξυβρίζοντας ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα με εκλεγμένους αντιπροσώπους στην βουλή δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο.

Στην επιστολή που στάλθηκε ενημερώσαμε τον Υπουργό για το περιστατικό, ενώ ζητήσαμε όπως προχωρήσουν άμεσα στις δέουσες ενέργειες και ελέγχους σε σχέση με την συγκεκριμένη υπόθεση.