Για πολλοστή φορά το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δικαιώνεται, αφού τονίζαμε εδώ και πολύ καιρό ότι η ένταξη μας στον μηχανισμό «στήριξης» θα εκχωρούσε παράλληλα την Εθνική μας Κυριαρχία στα χέρια τρίτων, των διεθνών τοκογλύφων της Τρόικα.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις βλέπουμε δυστυχώς, οι παράλογες θέσεις και απόψεις μας, για κάποιους, να βγαίνουν πέρα για πέρα ορθές.

Με την ένταξη μας στην Τρόικα έχουν καταργηθεί τα πάντα, από την Βουλή μέχρι και τους πολιτικούς σχεδιασμούς της Κυβέρνησης. Απλά και μόνο εκτελούμε εντολές. Καμία αρμοδιότητα, καμία εξουσία, παρά μόνο ότι λέει το μνημόνιο. Τρανό παράδειγμα οι εκποιήσεις, που έστω αν και η Βουλή ψήφισε κάποια νομοσχέδια, η Τρόικα δεν τα αποδέχεται και θα πρέπει εμείς να εναρμονιστούμε με τις δικές τους εντολές.

Εντολοδόχοι κατάντησαν όλοι οι πολιτικάντηδες μας, με πρώτο και καλύτερο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Ανανστασιάδη, αφού το μόνο που κάνουν είναι να εκτελούν πιστά εντολές. Καμία μάχη, καμία διεκδίκηση για τον λαό τους.

Με τους αδέξιους πολιτικούς χειρισμούς καταφέραμε να θέσουμε υπό κατοχή και το άλλο μισό του νησιού μας. Έτσι, σήμερα έχουμε στον Βορρά το ψευδοκράτος και στον Νότο το Κλεφτοκράτος.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) αγωνίζεται και απαιτεί να επιστραφεί πίσω η πατρίδα μας στον λαό της. Διεκδικούμε πίσω την χαμένη μας ελευθερία και ανεξαρτησία. Ο λαός μας δεν φταίει σε τίποτα και δεν χρωστά σε κανέναν. Απαιτούμε τα αυτονόητα, δηλαδή να πληρώσουν όλοι όσοι έφεραν την πατρίδα μας σε αυτά τα χάλια.

Η ιστορία και ο λαός θα σας κρίνουν. Έχετε εκχωρήσει Εθνική Κυριαρχία …

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)