Κλιμάκιο αποτελούμενο από δεκάδες στελέχη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Κινήματος, Χρίστο Χρίστου, βρέθηκε την Παρασκευή το βράδυ στην κοινότητα της Χλώρακας, στην Πάφο, όπου είδαν ιδίοις όμμασι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει  από την ασυδοσία και την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών.

Η Χλώρακα αποτελεί μία από τις πιο πληγείσες περιοχές της Κύπρου, καθώς αντιμετωπίζει πολλαπλά προβλήματα από την εγκληματικότητα των παράνομων μεταναστών, αλλά και από τον κίνδυνο της δημογραφικής αλλοίωσης. Τα ζητήματα αυτά έθεσε ενώπιον του Προέδρου του ΕΛΑΜ ο κοινοτάρχης Χλώρακας.

Ακολούθως, το κλιμάκιο των στελεχών του Κινήματος περιηγήθηκε στους κεντρικότερους δρόμους της κοινότητας, διανέμοντας ενημερωτικά φυλλάδια για το μείζον πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης. Παράλληλα, ο Πρόεδρος και τα στελέχη του Κινήματος συνομίλησαν με τους κατοίκους, οι οποίοι υποδέχτηκαν τους συναγωνιστές με ιδιαίτερη θέρμη, ενώ συζήτησαν εκτεταμένα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από την γκετοποίηση της περιοχής τους.

Το Κίνημά μας εδώ και χρόνια βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του προβλήματος της παράνομης μετανάστευσης που αντιμετωπίζει η Κύπρος. Παράλληλα όμως, έχει καταθέσει ολοκληρωμένες προτάσεις και στρατηγικές στη κυβέρνηση, για αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης και πάταξη της εγκληματικότητας.