Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε άλλη μια προεκλογική συγκέντρωση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), εν όψει των επερχόμενων ευρωεκλογών. Δεκάδες Έλληνες από τον Ύψωνα της Λεμεσού αλλά και την ευρύτερη περιοχή παρευρέθηκαν στην συγκέντρωση χειροκροτώντας τις Εθνικές θέσεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος για τις ευρωεκλογές. Πρώτος πήρε τον λόγο ο συναγωνιστής Ιωάννης Όσκης που παρουσίασε τους υποψήφιους ευρωβουλευτές, ενώ παράλληλα ανάγνωσε ένα σύντομο βιογραφικό για τον καθένα ξεχωριστά.

Iwannis-Oskis 13492

Αρχικά εκ μέρους των υποψηφίων, πρώτα πήρε τον λόγο η συναγωνίστρια Δέσποινα Κασάπη που έδωσε έμφαση στον διαχρονικό ρόλο της Ελληνίδας γυναίκας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην δράση του Μετώπου Γυναικών του Εθνικιστικού κινήματος.

Despoina-Antreou 272dd

Στην συνέχεια ανέβηκε στο βήμα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Χαράλαμπος Μεσαρίτης που ανάμεσα σε άλλα τόνισε πως η Εθνικιστική υποψηφιότητα αποτελεί την μοναδική καθαρά αντιομοσπονδιακή φωνή στην Κύπρο, γι’ αυτό κάλεσε τους Έλληνες της Κύπρου την 25η Μαΐου να σκεφτούν Εθνικά για να ακουστούν μερικές αλήθειες στην Ευρωβουλή.

Xaralampos-Mesaritis 12903

Ακολούθησε ο υποψήφιος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου για την ευρωβουλή, Παναγιώτης Κλεοβούλου, που ανάμεσα σε άλλα τόνισε πως ενάντια στο σάπιο και ανθελληνικό πολιτικό κατεστημένο της Κύπρου βρίσκονται οι Εθνικιστές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) που ορθώνουν ανάστημα και αντιτίθενται με κάθε νόμιμο μέσο στις τακτικές των τουρκοπροσκυνημένων που θέλουν να πουλήσουν την Κύπρο.

Panagiwtis-Kleovoulou 54c0e

Ακολούθως μίλησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του κινήματος μας, Μάριος Βασιλείου, που επικεντρώθηκε κυρίως στο κρίσιμο ζήτημα της οικονομίας. Ανέλυσε κάποιες λανθασμένες τακτικές της τροϊκανής κυβέρνησης και εξέφρασε την συμπαράσταση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στους δοκιμαζόμενους Έλληνες της Κύπρου. Επίσης τόνισε την ξεκάθαρη αντιμνημονιακή θέση του Εθνικού Λαϊκού Μεώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), παραθέτοντας προτάσεις για την ορθή ανάκαμψη της οικονομίας.

Marios-Vasileiou 65600

Συνεχίζοντας τον λόγο πήρε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Μιχαλάκης Μιχαήλ αναφερόμενος στο Κυπριακό όπου μίλησε για την ξεκάθαρη προδοσία που ετοιμάζουν οι κυβερνώντες, τονίζοντας την αντιομοσπονδιακή θέση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), που δεν προέκυψε για ψηφοθηρικούς σκοπούς όπως στην περίπτωση μερικών συστημικών πολιτικάντηδων.

Mixalis-Mixail e8d28

Τελευταίος στο βήμα ανέβηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Γεάδης Γεάδη, που ανέλυσε τους στόχους που έχει θέσεις το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) σε περίπτωση εκλογής του στην ευρωβουλή. Τόνισε πως θα τεθεί επιτέλους το Κυπριακό στις ορθές του βάσεις που είναι η τουρκική εισβολή και συνεχιζόμενη παράνομη κατοχή, ενώ ξεκαθάρισε πως θα ανακόψουμε την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας στην ΕΕ. Ενώ για την οικονομία είπε πως θα καταγγελθεί άμεσα το μνημόνιο καθώς έχει εξαθλιώσει τον λαό.

Geadis-Geadi e908c

Στο τέλος ακολούθησαν ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους, ενώ οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του Εθνικιστικού Κινήματος αποθεώθηκαν από το κοινό. Η εκδήλωση έληξε ως είθισται με τον Εθνικό Ύμνο.   

kentriki b12b6