Κυριαρχεί στην επικαιρότητα το θέμα των διαβατηρίων, καθώς και οι ύποπτες εως και σκανδαλώδεις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν, μέχρι αυτά να αποκτηθούν και στις οποίες εμπλέκονται διάφοροι κρατικοί αξιωματούχοι και όχι μόνο.

Είναι κοινώς παραδεκτό ότι αποτελεί ακόμα ένα λιθαράκι στο βουνό των σκανδάλων, όπου συμμετέχει ολόκληρο το αμαρτωλό πολιτικό κατεστημένο.

Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), μας ξενίζει το γεγονός ότι μεγαλύτερα σκάνδαλα έχουν εξαφανιστεί περίτεχνα από την επικαιρότητα, ακριβώς επειδή συμμετείχαν πολλά πολιτικά κόμματα (ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ), όπως υποδείκνυε το Πόρισμα του Συνεργατισμού.

Ο λαός, όμως, δεν έχει ξεχάσει το κλείσιμο του Συνεργατισμού, ούτε το πάρτι εκατομμυρίων που στήθηκε στην πλάτη του για να εξυπηρετηθούν μικροκομματικά συμφέροντα, αλλά ούτε και τις διάγραφες δανείων σε πολιτικά εκτεθειμένα πρόσωπα.

Το Κίνημά μας απαιτεί διαφάνεια και επιτέλους τιμωρία ΟΛΩΝ των ενόχων, ανεξαρτήτως κομματικής απόχρωσης. Μόνο έτσι θα κερδηθεί η χαμένη εμπιστοσύνη των πολιτών!

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)