Το ΑΚΕΛ, γαλουχημένο στην σταλινική προπαγάνδα, προσπαθεί για μία ακόμη φορά να παραπληροφορήσει την κοινή γνώμη για να κερδίσει εντυπώσεις. Σήμερα, ανακάλυψε ξυλοδαρμό στελέχους του ΑΚΕΛ, από Κοινοτικό Σύμβουλο του ΕΛΑΜ, σε εκδήλωση στα Περβόλια.

Το ΑΚΕΛ από την πρώτη στιγμή, καλλιέργησε κλίμα τρομοκρατίας και συμπεριφέρθηκε ωσάν να του ανήκει η Κοινότητα, καταστρατηγώντας κάθε έννοια της δημοκρατίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και ενώ προσφωνήθηκαν όλοι οι επίσημοι που παρευρίσκονταν, από τον Υπουργό Γεωργίας μέχρι το τελευταίο στέλεχος του ΑΚΕΛ, εντούτοις προκλητικά παρέλειψαν να αναφέρουν την παρουσία του μοναδικού πολιτικού αρχηγού που ήταν στον χώρο, του κ. Χρίστου Χρίστου.

Δεν έμειναν όμως μέχρι εκεί. Μετά το πέρας της εκδήλωσης, στελέχη του ΑΚΕΛ κινήθηκαν επιθετικά προς τον Κοινοτικό μας Σύμβουλο, τον οποίον προπηλάκισαν, εκστομίζοντας απειλές, προσπαθώντας να τον χτυπήσουν. Δεν σεβάστηκαν ούτε το γεγονός ότι στον χώρο βρισκόταν υπό την ιδιότητά του και μαζί με την οικογένειά του. Εν τέλει, ο Κοινοτικός μας Σύμβουλος τους απώθησε, κάτι που το ΑΚΕΛ ονόμασε «ξυλοδαρμό».

Ο πραγματικός λόγος, όμως, της επίθεσης προς τον κοινοτικό σύμβουλο του ΕΛΑΜ, είναι το γεγονός πως ο ίδιος στο πρόσφατο παρελθόν κατήγγειλε σκάνδαλα και παραλείψεις στελεχών του ΑΚΕΛ που βρίσκονται στο Κοινοτικό Συμβούλιο, προσκομίζοντας μάλιστα στοιχεία προς το Υπουργείο Εσωτερικών, τον Γενικό Ελεγκτή και την Επαρχιακή Διοίκηση Λάρνακας.

Αν το ΑΚΕΛ νομίζει πως θα μπορεί να τρομοκρατεί και να κρατά σε ομηρία ολόκληρες κοινότητες, τους ενημερώνουμε πως υποδείξεις να κάνουν στα δικά τους στελέχη και πως δεν πρόκειται να πάρουμε άδεια από ΚΑΝΕΝΑ για το που θα παρευρεθούμε.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) στην Κοινότητα των Περβολιών στις πρόσφατες Ευρωεκλογές κατατάχθηκε στην 4η θέση, μόλις μία ψήφο από το ΔΗΚΟ. Η χθεσινοβραδινή παρουσία μας είχε σκοπό να τιμήσει και να ευχαριστήσει όσους ανθρώπους μας στήριξαν μέσα σε κλίμα ΑΚΕΛικής τρομοκρατίας.

Είναι ολοφάνερο ότι η ηγεσία του ΑΚΕΛ πανικοβλημένη από την απήχηση του ΕΛΑΜ στην Κοινότητα των Περβολιών, προσπαθεί με εκφοβισμούς και προπαγάνδα να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)