Μιλώντας στην μεσημβρινή εκπομπή του ΣΙΓΜΑ, ο Πρόεδρος της Παράταξης μας Χρίστος Χρίστου, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφαση των συλλογικών οργάνων του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ) για αυτόνομη κάθοδο στις Προεδρικές εκλογές του 2023. Τα συλλογικά όργανα του κόμματος ξεκαθάρισε, θα λάβουν την τελική απόφαση και για το άτομο που θα αποτελέσει τον Υποψήφιο του κόμματος. Αυτή την ώρα, είπε, θα αποφασίσουμε και θα εργαστούμε για την πρώτη Κυριακή των εκλογών.

Ο Πρόεδρος του Ε.ΛΑ.Μ ερωτήθηκε και για τα υγειονομικά μέτρα κατά της πανδημίας, για να επαναλάβει πως «εμείς από την πρώτη στιγμή ταχθήκαμε ενάντια στην υποχρεωτικότητα τόσο των μέτρων όσο και των εμβολιασμών. Τα μέτρα της κυβέρνησης», τόνισε «έχουν διχάσει την κοινή γνώμη σε εμβολιασμένους και μη ενώ πάρα πολλές επιχειρήσεις είτε έκλεισαν ή θα κλείσουν, οδηγώντας και πάλι χιλιάδες πολίτες στην ανεργία». Είναι, ανάμεσα σε άλλα, επιβεβλημένο να κλείσουν και τα οδοφράγματα, κατέληξε.

Τόνισε πως το Ε.ΛΑ.Μ ζήτησε και ζητά επίμονα να τερματιστούν τα κρατικά διατάγματα, γιατί παραβιάζουν βασικές ανθρώπινες ελευθερίες, ειδικά για τα μικρά παιδιά, και πως ως Παράταξη δεν εισακουστήκαμε ακόμη, ώστε όλα τα θέματα που αφορούν την πανδημία να συζητούνται και να εξετάζονται στην βουλή.

Στο βίντεο της ανάρτησης όλη η συνέντευξη του Προέδρου του Ε.ΛΑ.Μ και τα όσα επιπλέον ανέφερε για την καταψήφιση του φετινού κρατικού προϋπολογισμού.