Μέρα με την μέρα ο Αναστασιάδογλου προβαίνει και σε νέες αποκαλύψεις σχετικά με τα σχέδια του για το μέλλον της Πατρίδας μας και του Λαού μας. 

Φημολογείται πως το προεκλογικό σύνθημα του Δημοκρατικού Συναγερμού για τις Ευρωεκλογές θα είναι το πιασάρικο “Hersey Turkiye icin” και πως αυτή την φορά “Αριστίνδην” υποψήφιος για τον συνδυασμό τους δεν θα είναι καμιά κουνιστή θεούσα αλλά ο άντρακλας Φερντί Σαμπίτ Σογιέρ.

Πέρα από την πλάκα όμως η παρδαλή δεξιά των αλκοολικών και βαψομαλλιάδων patrioton έχει καταντήσει πιο αριστερή και από το ΑΚΕΛ. Τοντελευταίο “ατόπημα” του Αναστασιάδογλου ήταν η δήλωση του για το ότι η εθνική καταγωγή στην Κύπρο δεν ήταν πρόβλημα. 

Δηλαδή το ’74 τι έγινε; Ταξικός πόλεμος από τις ευρύτερες λαϊκές μάζες που προσφυγοποίησαν την πλουτοκρατία με μόνο κριτήριο τις φορολογικές της δηλώσεις και το επάγγελμα του;

Ας σοβαρευτούμε λίγο και ας αναλάβουν και οι πολίτες τις ευθύνες τους επιτέλους. Η λύση είναι μία: Μαύρο στον Democratic Rally και στους θιασώτες της ομοσπονδίας.

Μέτωπο Νεολαίας

Εθνικού Λαϊκού Μετώπο (Ε.ΛΑ.Μ.)