Ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Χρίστος Χρίστου μίλησε στο Σίγμα για όλα τα θέματα που αφορούν την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, υπογραμμίζοντας ότι η παράταξή μας έχει ως στόχο στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές να αυξήσει τη κοινοβουλευτική του παρουσία και να εισέλθει ενισχυμένο στην επόμενη Βουλή.

Ο κ. Χρίστου σχολίασε τα ζητήματα των μεταρρυθμίσεων της δικαιοσύνης και της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως και τις κρατικές εγγυήσεις, όπου η παράταξή μας ενεργεί με μοναδικό γνώμονα το καλώς νοούμενο συμφέρον του λαού και της κοινωνίας στο σύνολό της.

Σε ότι αφορά το Κυπριακό και την επερχόμενη πενταμερή διάσκεψη, ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ εξέφρασε την αντίθεση της παράταξής μας με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας σε μια καλοστημένη τουρκική παγίδα. Το ΕΛΑΜ είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα που δεν θα ακολουθήσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στη Γενεύη, καθώς διαφωνεί με την ουσία της συζήτησης και εναντιώνεται σε κάθε λύση στη βάση της Ομοσπονδίας.

Καταλήγοντας, σε ότι αφορά την επιδημία του Κορωνοϊού, υπογράμμισε ότι επιβάλλεται να επιστρέψουμε το συντομότερο πίσω στην κανονικότητα, να ανοίξει ο αθλητισμός, αλλά και να στηριχθούν επιχειρήσεις που για πολλούς μήνες ήταν κλειστές. Σε ότι αφορά το εμβολιαστικό πρόγραμμα, ξεκαθάρισε τη θέση της παράταξης μας ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, καθώς επαφίεται στον κάθε πολίτη να αποφασίσει για τον εαυτό του εάν  επιθυμεί να εμβολιαστεί.