Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ανακοινώνει την υποψηφιότητα του Διομήδη Διομήδους (Μίμη) στις Βουλευτικές Εκλογές στην Επαρχία Λεμεσού.

Βιογραφικό:

Ο Διομήδης Διομήδους (Μίμης) γεννήθηκε στη Λεμεσό το 1977. Γονείς του ο Παναγιώτης και η Χριστίνα από το χωριό Ψεματισμένος της Επαρχίας Λάρνακας, όπου και μεγάλωσε. Σήμερα είναι παντρεμένος με τη Ναταλία Διομήδους και πατέρας δύο θυγατέρων.

Αποφοίτησε το 1996 από την Αμερικάνικη Ακαδημία Λάρνακας, ενώ υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο Πεζικό.

Εργάστηκε στον ηλεκτροπαραγωγό σταθμό της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου στο Μαρί, στο τμήμα προσαρμογής έως το 2002. Ακολούθως ίδρυσε δική του εταιρία, η οποία έκτοτε δραστηριοποιείται στον κλάδο της εστίασης .

Έχει έντονη εθνική δράση, πρωτοστατώντας διαχρονικά σε αρκετές διαδηλώσεις. Επιδεικνύει πλούσιο φιλανθρωπικό έργο σε ολόκληρη την πόλη και Επαρχία Λεμεσού.

Η ανέχεια και η εξαθλίωση του λαού, σε συνάρτηση με την διαφθορά του παλαιοκομματικού κατεστημένου, τον ώθησαν να κατέλθει ως υποψήφιος Βουλευτής με το ΕΛΑΜ στην Επαρχία Λεμεσού, υπερασπιζόμενος τα Ελληνοχριστιανικά ιδεώδη που μας άφησαν ως παρακαταθήκη οι πρόγονοι μας.