Φιλοξενούμενος στην μεσημβρινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Αντένα ήταν ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Χρίστος Χρίστου.

Ο Πρόεδρος μας ανάμεσα σε άλλα, ερωτήθηκε και αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στην απαράδεκτη συμπεριφορά Δημοτικού Συμβούλου του κόμματος στον Δήμο Λεμεσού, το κάλεσμα του στο πειθαρχικό συμβούλιο του Ε.ΛΑ.Μ. και στην απόφαση για διαγραφή του από το Ε.ΛΑ.Μ. Ο Χρίστος Χρίστου ανέφερε επίσης ότι από την προηγούμενη μέρα, ως κόμμα είχαμε καλέσει τα μέλη μας ΝΑ ΜΗΝ παρευρεθούν σε ΚΑΜΙΑ εκδήλωση κατά των λαθρομεταναστών που διοργάνωναν άλλοι και σε καμία δεν είχαμε εμπλοκή.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο Πρόεδρος μας τόνισε ότι το ΑΚΕΛ εκμεταλλεύεται τα επεισόδια γιατί θεωρεί πως θα βλάψει έτσι το Ε.ΛΑ.Μ. Καμία σχέση και καμία ανάμειξη  δεν είχε και δεν έχει το κόμμα μας με τα επεισόδια. Κόμματα προσπαθούν να εκμεταλλευτούν πολιτικά τα επεισόδια αλλά ο λαός πρέπει να θυμάται την σιωπή και αδιαφορία τους όλα αυτά τα χρόνια στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, όταν εμείς από το 2008 προειδοποιούσαμε, διαμαρτυρόμασταν και καταθέταμε προτάσεις και εισηγήσεις.

Απαντώντας στις επικρίσεις ΑΚΕΛ για την Επιτροπή Δημογραφικού και Μεταναστευτικού της βουλής της οποίας προεδρεύει το ΕΛΑΜ, ο Χρίστος Χρίστου τόνισε πως η Επιτροπή έχει επιτελέσει και επιτελεί σοβαρό έργο, με την συμμετοχή κι άλλων κομμάτων. Αν το ΑΚΕΛ θέτει θέμα για την Επιτροπή, στην οποία δεν συμμετέχει, διερωτώμαι: Η βουλή θα παίρνει οδηγίες από το ΑΚΕΛ; Το ΑΚΕΛ σπείρει την ΔΙΧΟΝΟΙΑ και αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη!

Η αστυνομία καλείται να αντιμετωπίσει μια πρωτοφανή κατάσταση, είπε, είναι υποστελεχωμένη, είναι εύκολο να επιρρίπτονται ευθύνες στην αστυνομία και μάλλον άδικο. Και διερωτήθηκε: έχει η αστυνομία το ελεύθερο να δρα εκεί και όπου πρέπει; ΟΧΙ.

Στην εκδήλωση του ΑΚΕΛ πριν μερικές μέρες, κατέληξε, πολλοί φορούσαν μαύρα ρούχα και κόκκινα περιβραχιόνια. Έχουμε πολλές φωτογραφίες όπου φαίνεται αυτό…

Όποιος φοράει μαύρα δεν σημαίνει ότι είναι του Ε.ΛΑ.Μ.

Στο βίντεο της ανάρτησης όλες οι δηλώσεις του Χρίστου Χρίστου.