Ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Χρίστος Χρίστου μίλησε στην ενημερωτική εκπομπή του OMEGA για τα προβλήματα στη παιδεία, αλλά και για τη πρόταση νόμου του ΕΛΑΜ για την απαγόρευση της ισλαμικής ενδυμασίας σε δημόσιους χώρους και δημόσια εκπαιδευτήρια.

Όπως υπογράμμισε, τα σημερινά προβλήματα και οι απεργίες είναι απότοκο λανθασμένων πολιτικών που ακολούθησαν στη βουλή τα πλείστα κόμματα, για να εξυπηρετήσουν τις δικές τους μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Όσο αφορά τη πρόταση νόμου που κατέθεσε το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο για απαγόρευση της ισλαμικής νομοθεσίας, ο κ Χρίστος υπογράμμισε ότι οποία υποδηλώνει τη κατωτερότητα των γυναικών, ενώ ταυτόχρονα με την απαγόρευσή της θα ενισχυθεί το αίσθημα της ασφάλειας, καθώς η απαγόρευση της κάλυψης των χαρακτηριστικών του προσώπου με την ισλαμική ενδυμασία, θα δίνει τη δυνατότητα αναγνώρισης της ταυτότητας ενός ανθρώπου που κινείται δημόσια.

Καταλήγοντας, ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ τόνισε ότι η εν λόγω πρόταση αποσκοπεί στη διατήρηση του Εθνικού και θρησκευτικού χαρακτήρα της πατρίδας μας.