Φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Σίγμα ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ και υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Χρίστος Χρίστου είχε την ευκαιρία να αναπτύξει τις θέσεις μας για ενίσχυση του τομέα της υγείας, τις αδυναμίες στο ΓΕΣΥ και τις ανάγκες ενδυνάμωσης και εκσυγχρονισμού όλων των δημοσίων νοσοκομείων σε ανθρώπινο δυναμικό, υπηρεσίες και μηχανήματα.

Έδωσε συγκεκριμένες προτάσεις και εισηγήσεις για επίλυση όλων των προβλημάτων, διαφορετικά, όπως είπε, το όλο σύστημα θα καταρρεύσει.

Ο Χρίστος Χρίστου αναφέρθηκε και σε τρόπους αντιμετώπισης της ακρίβειας και του πολύ υψηλού κόστους ζωής. Απαιτείται, είπε, η μείωση του ΦΠΑ στο ηλεκτρικό ρεύμα, στα καύσιμα και στα είδη πρώτης ανάγκης.
Λεφτά, επανέλαβε, υπάρχουν, αν τερματίσουμε ως κράτος να δαπανούμε δεκάδες εκατομμύρια σε παράνομους μετανάστες και σε επιδόματα τους.

Απαντώντας σε ερώτηση, υπογράμμισε ότι μεταξύ πρώτης και δεύτερης Κυριακής, βασικός γνώμονας για εμάς, είναι η υιοθέτηση θέσεων και εισηγήσεων του ΕΛΑΜ για καλύτερη διακυβέρνηση του τόπου και όχι η εξασφάλιση θέσεων. Προτεραιότητα μας όμως, είπε, είναι η ενισχυμένη παρουσία του ΕΛΑΜ την πρώτη Κυριακή των εκλογών.

Στο βίντεο της ανάρτησης όλες οι δηλώσεις Χρίστου Χρίστου.