Ο Πρέοδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Χρίστος Χρίστου παρευρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 15/1 στην ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, όπου αναφέρθηκε αναλυτικά σε αρκετές από τις θέσεις του ΕΛΑΜ, κυρίως όσο αφορά οικονομικά και ευρύτερα κοινωνικά ζητήματα.

Αναφερόμενος στο φλέγον ζήτημα των μη εξυπηρετούμενων δανείων, ο κ. Χρίστου ανέλυσε την πρόταση του ΕΛΑΜ για κούρεμα των καταχρηστικών ρητρών των δανείων ούτως ώστε να μπορέσει ο δανειολήπτης να αποπληρώσει το δάνειό του, αντί μια ξένη εταιρία να το εξαγοράσει σε μια εξευτελιστική τιμή. Χαρακτηριστικά, ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ τόνισε ότι δεν θα επιτρέψουμε στις τράπεζες να δημιουργήσουν νέο κύμα προσφύγων, μετά την τουρκική εισβολή, εκποιώντας την πρώτη κατοικία συμπατριωτών μας.

Ο υποψήφιος του ΕΛΑΜ για την Προεδρία της Δημοκρατίας αναφέρθηκε σε άλλες σημαντικές προτάσεις του ΕΛΑΜ για φλέγοντα ζητήματα, όπως τις συντάξεις, τον κατώτατο μισθό, την προσπάθεια για να φέρουν νομοσχέδιο που θα προνοεί την αλλαγή φύλλου και πολλά άλλα.

Κλείνοντας, ο κ. Χρίστου αναφέρθηκε στο Κυπριακό και τις πάγιες θέσεις του ΕΛΑΜ για επανατοποθέτηση του Κυπριακού στις ορθές του βάσεις, που είναι η παράνομη εισβολή και συνεχιζόμενη κατοχή, ενταφιάζοντας το καταστροφικό πλαίσιο της ΔΔΟ.