Μηνύματα «αγάπης», «ειρήνης» και «επαναπροσέγγισης», έστειλαν από τον βυθό της αγαπημένης θάλασσας της Κερύνειας, τα αδέλφια κάποιων, ευχαριστώντας για την διάνοιξη των οδοφραγμάτων, μέσω των οποίων χρηματοδοτείται η κατοχή, με την πλήρη στήριξη της Κυβέρνησης και των υπολοίπων κομμάτων.

Συγκεκριμένα, μέλη του διοικητικού συμβουλίου του IYI Party (του Καλού Κόμματος) της Ακσενέρ, άνοιξαν ένα μεγάλο πανό κάτω από τη θάλασσα στην Κερύνεια, που έγραφε το μήνυμα «Η Ayse θα πάει ξανά διακοπές, αν χρειαστεί». Ανάμεσα στους δύτες, το στέλεχος του κόμματος, ο Ahmet Erdemli και η ομάδα καταδύσεων Fahri Kanbur.

Όμως, επειδή δεν βρίσκονται όλοι στον λήθαργο της επίπλαστης Ελληνοτουρκικής «φιλίας», αλλά υπάρχουν ακόμα κάποιοι με αξιοπρέπεια, δύτες του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), απάντησαν από τον βυθό της θάλασσας, με ένα πανό που ανέγραφε «Μολών Λαβέ – Κύπρος γη Ελληνική», κάπου στην επαρχία Αμμοχώστου…

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) στέλνει ένα μήνυμα από τα βάθη της μακραίωνης ελληνικής μας ιστορίας, σε κάθε ένα που επιβουλεύεται τα πατριά μας εδάφη, ότι εκτός από ραγιάδες, αυτή η γη έχει γεννήσει και περήφανους Έλληνες. Ayse, Μολών Λαβέ.