Αποθρασυμμένοι πλήρως από την χρόνια δειλία και την ανικανότητα που διέπει τους ελληνόφωνους πολιτικάντηδες του «Συνταγματικού τόξου», οι τούρκοι προχώρησαν σε νέες προκλητικές-προσβλητικές δηλώσεις εναντίον της Ελλάδας.

Νέος θλιβερός πρωταγωνιστής της θρασύτητας αυτής είναι ο κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν και επικεφαλής των «Γκρίζων Λύκων», Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ο οποίος απαντώντας σε κάποια λόγια κενότητας του Τσίπρα δήλωσε πως «Όλος ο κόσμος ξέρει ποιοι έριξαν σφαίρες εθνικής υπερηφάνειας και ο πάτος της θάλασσας είναι γεμάτος με τους παππούδες όσων εκστόμισαν κενά λόγια. Υπέστησαν τις συνέπειες όταν προσπάθησαν να κυκλώσουν την Τουρκία. Δεν είναι αστείο».

Όντως, δεν μπορεί να αποτελεί αστείο το απύθμενο θράσος του θλιβερού αυτού τούρκου. Ο αναιδής και θρασύδειλος Μπαχτσελί φουσκώνει σαν το παγώνι για τις σφαγές αναρίθμητων γυναικόπαιδων στην προκυμαία της Σμύρνης (αυτό που η Ρεπούση και οι λοιποί ανεκδιήγητοι εθνομηδενιστές ονόμασαν, εντελώς ξεδιάντροπα, ως «συνωστισμό»), δείχνοντας έτσι την… ανδρεία του. Στην θάλασσα της Σμύρνης έπλεαν τα πτώματα των ανυπεράσπιστων Ελλήνων της Σμύρνης, που έσφαξαν οι ορδές του σφαγέα Κεμάλ και όχι των Ελλήνων Στρατιωτών, οι οποίοι στο πεδίο της μάχης τσάκιζαν συνεχώς τα στίφη των τούρκων, μέχρι που η πλήρης εγκατάλειψη από τους «συμμάχους», οι εσωτερικές προδοσίες από τους πολιτικάντηδες και το ΚΚΕ, τα στρατηγικά λάθη, η έλλειψη συγχρονισμένων τακτικών κινήσεων και η κούραση λύγισαν τον Ελληνικό Στρατό.

Βρίσκει και τα κάνει, όμως, ο θρασύδειλος εταίρος του Ερντογάν, αφού απέναντί τους οι τούρκοι έχουν, εδώ και δεκαετίες, «χέστηδες» εγχώριους πολιτικάντηδες, όπως Καραμανλής ο πρεσβύτερος, Ανδρέας Παπανδρέου, Σημίτης, Καραμανλής ο νεότερος, Τζέφρυ (Γιωργάκης) Παπανδρέου, Σαμαράς, Τσίπρας, οι οποίοι με δηλώσεις και κινήσεις όπως «Η Κύπρος κείται μακράν», ανακήρυξη ψευδοκράτους, Νταβός, Ίμια, Σχέδιο Ανάν, κλιμάκωση της τουρκικής προπαγάνδας στην Θράκη, «προσφυγοποίηση» των νησιών του Αιγαίου, «γκρίζες ζώνες» στις βραχονησίδες του, αρπαγή και αιχμαλωσία Ελλήνων Στρατιωτικών και τόσα άλλα δίνουν τροφή στο ακόρεστο στομάχι του τουρκικού επεκτατισμού.

Μόνο μια Πραγματική Εθνική Κυβέρνηση μπορεί και θα δώσει την πρέπουσα στιγμή ένα αλησμόνητο μάθημα στον Ερντογάν, τον Μπαχτσελί και τους υπόλοιπους ονειροπόλους μιας χαμένης οριστικά στην λήθη της Ιστορίας οθωμανικής αυτοκρατορίας. Μετά τον παππού του Μπαχτσελί, θα έρθει ξανά η σειρά του ίδιου και των επιγόνων του να ξεστομίσουν εκ νέου την κραυγή τρόμου: «Γιουνανλί Γκελιγιόρ» (Έρχονται οι Έλληνες)!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ