Κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία ενός τιμολογίου, που αναγράφει το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισοδήματα που έλαβε αλλοδαπός τον Ιούνιο του 2016. Ο συγκεκριμένος λήπτης ΕΕΕ, ονομαζόμενος Ahmed Alahmed και έλαβε συνολικά το ποσό των 2174 ευρώ.

Να θυμίσουμε ότι η Κυβέρνηση του ΔΗΣΥ, με το που έλαβε τα ηνία του κράτους το 2013, δια στόματος του ιδίου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, αλλά και των Υπουργών του, τόνιζαν ότι θα αποκοπούν τα προκλητικά επιδόματα σε αλλοδαπούς. Μάλιστα, πολλοί εξ αυτών δήλωναν κατά καιρούς ότι έκαναν πράξη τις εξαγγελίες τους και τα συγκεκριμένα επιδόματα έχουν αποκοπεί.

Δυστυχώς, η συγκεκριμένη φωτογραφία επιβεβαιώνει ότι ακόμα μια προεκλογική δέσμευση που δεν τηρήθηκε, αφού τα προκλητικά επιδόματα συνεχίζονται κανονικά, την στιγμή μάλιστα που χιλιάδες συμπατριώτες μας, σύμφωνα με στοιχεία, ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) είναι το μόνο που απαίτησε επανελλειμένα την άμεση διακοπή λήψης επιδομάτων σε αλλοδαπούς, την στιγμή που όλα τα κόμματα στο όνομα του δήθεν αντιρατσισμού, δεν τολμούν να ζητήσουν αυτό που ζητά ο λαός μας, που έχει μπουχτίσει.

Εμείς, ως Κίνημα, επειδή προερχόμαστε από τα σπλάχνα του λαού και αντιλαμβανόμαστε τις κοινωνικές πραγματικότητες, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα, θεωρούμε ότι είναι απαράδεκτο και προκλητικό το γεγονός ότι εν καιρώ οικονομικής κρίσης ξοδεύονται υπέρογκα ποσά σε αλλοδαπούς, την στιγμή που καμία συνθήκη δεν επιβάλει να δίνονται τέτοια υπέρογκα ποσά.

Ως κοινοβουλευτικό κόμμα ζητούμε εξηγήσεις …