Σαφώς ανώτερος και καλύτερος ήταν ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ και Υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Χρίστος Χρίστου στην ψεσινή τηλεοπτική αναμέτρηση (debate), που μεταδόθηκε από το ΡΙΚ  για τις Προεδρικές εκλογές.

Με το καλησπέρα, ο κατά τα άλλα «ανεξάρτητος υποψήφιος», πιόνι του ΑΚΕΛ Ανδρέας Μαυρογιάννης, διάβασε κείμενο που του έδωσαν οι «σύντροφοι» από το ΑΚΕΛ, με το οποίο επιχείρησε να μειώσει με ψεύδη και παραμύθια τον Χρίστο Χρίστου.

Είναι «διασκεδαστικό» πως το πιόνι του ΑΚΕΛ Ανδρέας Μαυρογιάννης διαβάζει το ΑΚΕΛικό κείμενο (θα δείτε στο βίντεο), ενώ απολαύστε πως ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ τον αποστόμωσε και τον ισοπέδωσε. Ο Χρίστος Χρίστου όμως δεν έμεινε εκεί, υπενθύμισε στους τηλεθεατές τα σκάνδαλα του ΔΗΣΑΚΕΛ, και είναι αξιοσημείωτο πως για αυτά δεν πήρε απάντηση ούτε από Μαυρογιάννη, ούτε από Αβέρωφ Νεοφύτου, μέχρι το τέλος της συνέντευξης!…

Ο Χρίστος Χρίστου απάντησε και στην ερώτηση, τι αναμένουμε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην σημερινή συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.

Άλλα αποσπάσματα από την ψεσινή συζήτηση:

Χρίστου ρωτά Μαυρογιάννη για “ΕΟΚ ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο” και σχολιάζει θέματα άμυνας, ασφάλειας, τα δισεκατομμύρια που χάθηκαν από ταμείο αμυντικής θωράκισης, μεταναστευτικό:

Χρίστου εναντίον Αβέρωφ και Μαυρογιάννη για κλείσιμο οδοφραγμάτων, εξωτερική πολιτική, νόμο πράσινης γραμμής και χρηματοδότηση Αττίλα. Ο Μαυρογιάννης χάνει την ψυχραιμία του και αποκαλεί τον Πρόεδρο του ΕΛΑΜ ανιστόρητο, για να πάρει την απάντηση που του αξίζει:

Χρίστου προς Αβέρωφ και Μαυρογιάννη: Εσείς ταχθήκατε υπέρ της δημιουργίας του αγωγού EastMed μέσω Τουρκίας! Κακώς πρωτοστατήσατε και στο θέμα δημιουργίας “ειδικού λογαριασμού” προς Τουρκοκύπριους από τα έσοδα από το φυσικό αέριο. Εμείς διαφωνούμε:

Ο Χρίστος Χρίστου αδειάζει τον Αβέρωφ Νεοφύτου για την ακρίβεια που βασανίζει τους πολίτες και την οικονομία:

Ολόκληρη η τηλεοπτική αναμέτρηση (debate) στο ΡΙΚ για τις Προεδρικές στις 22/09/2022: