Πρόταση η οποία αποσκοπεί στο να κατοχυρώσει το δικαίωμα σε 24ωρη χρήση λιμουζίνας για συγκεκριμένους ανώτατους αξιωματούχους του κράτους κατέθεσε σήμερα ενώπιον του Υπουργικού Συμβουλίου ο Υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης.

Η πρόταση προνοεί ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος της Βουλής, ο Γενικός Εισαγγελέας και ο Πρόεδρος του Ανωτάτου θα χρησιμοποιούν επί 24ωρου βάσεως τα υπηρεσιακά οχήματα.

Να θυμίσουμε ότι η κυβέρνηση των δεσμεύσεων, δια στόματος του Χάρη Γεωργιάδη, αρχές του χρόνου, Ιανουάριος 2014, διατυμπάνιζε ότι «Οι υπηρεσιακές λιμουζίνες, οι οποίες κληρονομήθηκαν από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, παραδέχεται πως είναι αχρείαστες και θα αντικατασταθούν με μικρότερου κυβισμού οχήματα σε χρόνο που ΘΑ καθοριστεί, μεταγενέστερα.»

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα ήθελε να καταγγείλει τους ψεύτες κυβερνώντες που επανελλημένα και εσκεμμένα εμπαίζουν τον λαό για να διατηρούν τις αναπαυτικές τους καρέκλες εξουσίας.

Οι συμπατριώτες μας έχουν γονατίσει από τα δυσβάστακτα μέτρα που τους έχουν επιβάλλει χωρίς ίχνος ευαισθησίας οι πολιτικοί αξιωματούχοι, ενώ σε αντίθετη περίπτωση και εντελώς προκλητικά επιδεικνύουν τρομερές ευαισθησίες όταν πρόκειται για δικό τους όφελος.

 

Για λόγους ευθιξίας και συνεχιζόμενων ψεμάτων, η κυβέρνηση Ανανστασιάδη πρέπει να παραιτηθεί άμεσα. Ο λαός πρέπει να αφυπνιστεί και να γυρίσει πλάτη σε όλους όσους τον κοροϊδεύουν. Δηλαδή να στραφεί προς το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, αφού είναι εκείνο που τους πονάει πραγματικά και όχι η αποχή που διατηρεί τα κομματικά τους κεκτημένα.

 

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)