Οι εγκάθετοι των διεθνών τοκογλύφων απειλούν τον λαό με εκποιήσεις. 

Ο Τζόν Χούρικαν, Διευθύνων Σύμβουλός της Τράπεζας Κύπρου, άνοιξε τα χαρτιά του, λέγοντας, εμμέσως πλην σαφώς, ότι για κάποιους η τράπεζα δεν θα είναι καλή παρέα.  Τις εκποιήσεις μάλιστα θεωρεί «υπερ-όπλο», ένα όπλο που θα χρησιμοποιηθεί έναντι του λαού για να εξυπηρετήσει τα κοράκια της Τρόικα.

Όπως άλλωστε το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) εξάγγειλε πριν την περίοδο των εκλογών, ότι η μετεκλογική περίοδος θα είναι άσχημη, αφού τα μεγάλα κόμματα έχουν κλέψει την ψήφο του λαού και τώρα θα κληθούν να βοηθήσουν τους «φίλους» τους.

Όπως ανατριχιαστικά παραδέχτηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της τράπεζας «Θα μας δείτε να αυξάνουμε ρυθμούς στις εκποιήσεις τους επόμενους μήνες. Πάντα πιστεύαμε ότι οι εκποιήσεις και οι δημοπρασίες θα ήταν «αξιόπιστη απειλή» για να αναγκαστούν οι δανειολήπτες που δεν αποπληρώνουν τα δάνειά τους να προσέλθουν σε διάλογο με την τράπεζα. Πρέπει συνέχεια να υπενθυμίζουμε στον κόσμο πως όταν δανείζεται από την τράπεζα, δανείζεται από τα λεφτά των καταθετών και είναι υποχρέωσή μας να τα ανακτήσουμε. Ο νόμος των εκποιήσεων μας επιτρέπει να κάνουμε πραγματικό διάλογο σε περιορισμένο χρονικό διάστημα».

Οι Κυβερνώντες έχουν παραχωρήσει Εθνική κυριαρχία στο ΔΝΤ, το οποίο σήμερα απειλεί τον λαό να του κλέψει την περιουσία του μετά και τις καταθέσεις.

Δεν μας είπαν όμως όλοι αυτοί, για τα λεφτά που έκλεψαν από τις καταθέσεις του κόσμου ποιος θα τα επιστρέψει. Μήπως θα πρέπει να εκποιηθεί η περιουσία των διευθηντικών στελεχών της τράπεζας, των κυβερνώντων και των πολιτικών, που συναίνεσαν στον κούρεμα καταθέσεων;

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) τονίζει ότι δεν θα επιτρέψει μετά την ληστεία των καταθέσεων και την ληστεία την ακίνητης ιδιοκτησίας.