Επεισόδια προκάλεσαν για ακόμα μια μέρα αλλοδαποί, αυτή την φορά στο Γραφείο Ευημερίας Πάφου, όπου υπήρξε μαζική προσέλευση αλλοδαπών που έσπευσαν στο γραφείο από τις 6 το πρωί για να παραλάβουν χρηματικά επιδόματα, τα οποία απλόχερα χαρίζει η Κυβέρνηση με την συγκατάθεση όλων των υπολοίπων κομμάτων.

Πάγια θέση του Κινήματός μας είναι ότι πρέπει άμεσα να σταματήσει η επιδοματική πολιτική του κράτους, καθώς έχει μετατρέψει την Κύπρο σε ελκυστικό προορισμό, για τους παράνομους μετανάστες. Γι’ αυτό το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) έχει καταθέσει τροπολογίες κατά την ψήφιση των προϋπολογισμών, αναφορικά με την αποκοπή των επιδομάτων που προκλητικά χαρίζονται στους «δήθεν» πρόσφυγες, την στιγμή που χιλιάδες συμπατριώτες μας βρίσκονται στο όριο της φτώχειας. Δυστυχώς, ΟΛΑ τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα καταψήφισαν τις τροπολογίες μας, γιατί το συμφέρον της κοινωνίας θυσιάζεται στο βωμό αλλότριων οικονομικών κινήτρων.

Επιπλέον, αναφορικά με το γεγονός ότι απειλήθηκε η σωματική ακεραιότητα των λειτουργών του Γραφείου Ευημαρίας, ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) απαιτούμε από την Κυβέρνηση να αποκόψει τα επιδόματα και να απελάσει όσους αλλοδαπούς εμπλέκονται στα επεισόδια. Καμία δικαιολογία δεν είναι αποδεκτή, καθώς γνωρίζουν όλα τα στοιχεία των αλλοδαπών που έχουν βιαιοπραγήσει και έχουν επιτεθεί στους λειτουργούς.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)