Τόσα χρόνια ήμασταν πραγματικά ηλίθιοι αφού τροφοδοτούσαμε με ηλεκτρικό ρεύμα τα κατεχόμενα με την δικαιολογία μάλιστα ότι δεν μπορούσαμε να το αποκόψουμε. Σαν ευχαριστώ το ψευδοκράτος για την παραχώρηση δωρεάν ρεύματος, προχώρησε και στην φωταγώγηση της σημαίας στον Πενταδάκτυλο, έτσι που να μας θυμίζει ακόμα και τα βράδια ότι σε αυτό το νησί υπάρχει κατοχή.

Αλλά εμείς τίποτα …

Σύμφωνα με δημοσίευμα, έχει ολοκληρωθεί η ενοποίηση των ηλεκτρικών συστημάτων στις δύο πλευρές σε δύο σημεία σε πρώτο στάδιο, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η Κίπρις, προσθέτοντας ότι λήφθηκαν τα μέτρα για την ενοποίηση και έχουν πραγματοποιηθεί δύο συνδέσεις για την ασφάλεια παροχής, ενώ η τρίτη θα ολοκληρωθεί τις επόμενες λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, σε περίπτωση που η μια πλευρά πάρει ρεύμα από την άλλη, η τιμολόγηση θα γίνει μέσω του Κανονισμού για την Πράσινη Γραμμή μέσω των δύο επιμελητηρίων. Δηλαδή πρώτο αναμένουμε από το ψευδοκράτος να μας πληρώσει, λες και τόσα χρόνια πλήρωνε τις οφειλές του και δεύτερο σβήνουμε μονοκοντυλιάς την κατοχή, αφού θα συνεργαστούμε ισότιμα με ένα παράνομο μόρφωμα.

Η εφημερίδα υπενθυμίζει ότι η ενοποίηση του ηλεκτρικού συστήματος εντάσσεται στα ΜΟΕ που είχαν εξαγγείλει οι δύο ηγέτες, Νίκος Αναστασιάδης και Μουσταφά Ακιντζί και για το θέμα εργάζονται εδώ και καιρό το τ/κ εμπορικό επιμελητήριο (ΚΤΤΟ) και το ΚΕΒΕ, ενώ ακόμα και για την τηλεπικοινωνία έχουν εξαγγελθεί παρόμοια μέτρα, παρά τις όποιες συστάσεις κάναμε εμείς αλλά και το ΕΤΕΚ για Εθνικού κινδύνους που ελλοχεύουν από τέτοιες κινήσεις.

Φαίνεται πως σε κανέναν δεν καίγεται καρφί και έχουν βαλθεί να ξεπουλήσουν την Κύπρο. Η εντολή από εξωτερικό έπεσε, να τελειώνουν με το πρόβλημα του Κυπριακού και οι εδώ εντολοδόχοι τους προχωρούν κατά γράμμα τις εντολές, μη σκεπτόμενοι τις συνέπειες.

Η Κυβέρνηση κρίνεται τουλάχιστον Εθνικά επικίνδυνη…