Εν όψει Ευρωεκλογών το τελευταίο διάστημα βλέπουμε στα κανάλια να παρουσιάζονται συχνά πυκνά διάφορες δημοσκοπήσεις. Δημοσκοπήσεις που μόνο στόχο και σκοπό έχουν να χειραγωγήσουν τον λαό και να τον στείλουν εκεί που κάποιοι θέλουν. Όπως για παράδειγμα να αποτρέψουν τον λαό να στραφεί προς το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), αφού διατηρεί όπως λένε, χαμηλά ποσοστά. Δηλαδή θέλουν να μας παρουσιάσουν σαν χαμένη ψήφο.

Τα ποσοστά που παρουσιάζουν κάθε άλλο παρά αληθή είναι. Και για να ακριβολογούμε. Ξεκινώντας από την πρώτη δημοσκόπηση, έδειχνε το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) με ποσοστά της τάξης του 1%. Ακολούθως, εμφανίστηκε στην επόμενη με ποσοστά της τάξης του 1,6%, ενώ στην συνέχεια με ποσοστά 2%. Στην τελευταία το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα παρουσιάστηκε με ποσοστά 2,9%.

Πως γίνεται μέσα σε λίγες μέρες ένα κίνημα από 1% να ανεβάζει ποσοστά στο 3%, μόνο οι ταχυδακτυλουργοί ξέρουν τον τρόπο. Δυστυχώς γι αυτούς, φαίνεται η προσπάθεια να περιθωριοποιήσουν το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), παρουσιάζοντας κάλπικα ποσοστά, δεν έπιασε τόπο.

Όσο πιο πολύ κοντεύει η 25η Μαΐου, για να μην εκτεθούν κάποιοι ανεβάζουν τα ποσοστά του κινήματος μας. Φαίνεται η έκπληξη που κοντοζυγώνει, αναγκάζει κάποιους να αλλάξουν αριθμούς για να έχουν δικαιολογίες.

Παρά την φίμωση, την άνιση μεταχείριση και την αντίδραση όλων των υπολοίπων να παρευρεθούν μαζί μας ζωντανά σε μια εκπομπή το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) συνεχίζει τον δρόμο του. Έχει κερδίσει τις συνειδήσεις των συμπατριωτών μας και μέρα με την μέρα που περνάει κερδίζουμε σημαντικό έδαφος.

Τα ψέματα σε λίγο τελειώνουν και η αλήθεια θα φανεί, όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να την αποκρύψουν από τον λαό. Η ώρα που θα ακουστεί μια διαφορετική φωνή, που οι  Έλληνες Εθνικιστές θα πατήσουν πόδι στην Ευρώπη, έφτασε.

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)