Πολυμελής Αντιπροσωπεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), αποτελούμενη από τον Εκπρόσωπο Τύπου Γεάδη Γεάδη, τον Επαρχιακό Λευκωσίας Κυριάκο Λοϊζίδη, την Ομάδα Πρωτοβουλίας Τροόδους, στελέχη και μέλη του Κινήματος και του Μετώπου Νεολαίας, έδωσαν δυναμικά το παρόν τους το πρωί της Κυριακής 10/11 στην εκδήλωση διαμαρτυρίας των κατοίκων της Σολέας, που πραγματοποιήθηκε στη συμβολή των δρόμων Ευρύχου – Καλοπαναγιώτη, όπου και έκλεισαν συμβολικά τον δρόμο για τριάντα λεπτά.

Η παρουσία του Κινήματός μας, αγκαλιάστηκε με θέρμη από τους κατοίκους της υπαίθρου, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα που σε πολλές περιπτώσεις αποδοκιμάστηκαν για τις μέχρι σήμερα πολιτικές τους, αφού το συγκεκριμένο έργο χρονολογείται εδώ και δεκαετίες.

Με το πέρας της εκδήλωσης, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Γεάδης Γεάδη έκανε δηλώσεις στα Μέσα Ενημέρωσης, εκφράζοντας τη πλήρη συμπαράσταση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου στο δίκαιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής, απαιτώντας να προχωρήσει τάχιστα το συγκεκριμένο κοινωφελές έργο, που θα βοηθήσει ολόκληρη την περιοχή, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα ανεχθούμε καμία δικαιολογία.

Επιπλέον, ο συναγωνιστής στηλίτευσε την στάση των υπολοίπων κομμάτων που παρευρέθηκαν, καθώς αποτελεί ξεκάθαρη κοροϊδία, όπως δήλωσε, αφού όλοι πλην του ΕΛΑΜ, κυβέρνησαν είτε συγκυβέρνησαν, αλλά ουδέποτε προχώρησαν το συγκεκριμένο έργο.

Τελειώνοντας, ανέφερε ότι το Κίνημά μας, δεν θα επιτρέψει να μετατραπεί το συγκεκριμένο έργο σε προεκλογικό παιχνίδι μικροπολιτικών συμφερόντων, καθώς δεν αντέχουμε άλλες μαυροφορεμένες μητέρες που κλαίνε τα παιδιά τους, σε αυτό τον δρόμο λαιμητόμο.

Όπως άλλωστε έχουμε πράξει εως και σήμερα, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα συνεχίσει να βρίσκεται δυναμικά στο πλευρό των κατοίκων της περιοχής, συμπαραστάτης στα δίκαια αιτήματα τους, ενάντια στις πολιτικές ενισχύουν την αστυφιλία.