Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) εκφράζει την έντονή του διαφωνία αναφορικά με την δημιουργία του κορωνό – διαβατηρίου (coronapass). Οφείλουμε να υπενθυμίσουμε ότι η Παράταξή μας διαφώνησε από την πρώτη στιγμή κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τα όσα βιώνουμε σήμερα, υπόλογες είναι όλες οι πολιτικές δυνάμεις και οι υπόλοιποι βουλευτές, που με την ψήφο τους έδωσαν το δικαίωμα στην Κυβέρνηση να εκδίδει μονομερή διατάγματα, ενώ οι μόνοι που δεν τα ψήφισαν ήταν οι δύο βουλευτές του ΕΛΑΜ.

Τα νέα μέτρα είναι πασιφανές ότι θα γονατίσουν την οικονομία, ενώ καταπατούν τις ατομικές ελευθερίες. Ως εκ τούτου, ξεκάθαρα εκφράζουμε την αντίθεσή μας, ενώ δηλώνουμε ότι η ελευθερία των πολιτών δεν είναι διαπραγματεύσιμη.

Η Κυβέρνηση, πρωτίστως θα έπρεπε να είχε προχωρήσει σε πράξεις ουσίας, με την πρόσληψη προσωπικού και την αγορά εξοπλισμού για την καλύτερη στελέχωση των δημοσίων νοσοκομείων, παρά να αναφέρεται συνεχώς στην αναγκαιότητα λήψης μέτρων που γονατούν την κοινωνία και καταστρατηγούν τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)