Ο βουλευτής του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), Λίνος Παπαγιάννης, τοποθετήθηκε στην ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων καταφερόμενος κατά των σκανδάλων που έχουν ταλανίσει την κυπριακή κοινωνία. Ο Λίνος Παπαγιάννης ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία όσων εμπλέκονται στα σκάνδαλα του ΣΑΠΑ και των ΧΥΤΥ-ΧΥΤΑ.

Στην τοποθέτηση ότι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) υπέρ της πλήρους κατάργησης του Φόρου Ακίνητης Ιδιοκτησίας, αφού είναι ένας αντισυνταγματικός νόμος λόγο των πολλαπλών χρεώσεων, που πλήττουν κυρίως τα αδύναμα κοινωνικά στρώματα. Εν συνεχεία δήλωσε πως ζητήσαμε να καλυφθεί το κενό που θα δημιουργηθεί από την κίνηση αυτή, μέσω των ποσών που έχουν χαθεί από τα κρατικά έσοδα στα διάφορα σκάνδαλα, είτε αυτό έχει να κάνει με τους ΧΥΤΑ-ΧΥΤΥ, το αποχετευτικό της Πάφου και άλλα.

 

“Αν παταχθούν τα φαινόμενα της διαφθοράς, με την παράλληλη πάταξη της φοροδιαφυγής, θα δούμε πως το ποσό που αντιστοιχεί στον φόρο ακίνητης ιδιοκτησίας θα υπερκαλυφθεί.” Είναι καιρός το κράτος να πάρει τα χρήματα από αυτούς που διασπάθισαν το δημόσιο χρήμα και όχι να βρίσκει λύσεις στις πλάτες του λαού.

 

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δείχνει ότι παραμένει πιστό στις προεκλογικές του δεσμεύσεις και από τα έδρανα της Βουλής δεν διστάζει να αναφερθεί για την διαφθορά και τα κακώς έχοντα στην πατρίδα μας.