Καθημερινό φαινόμενο έχει καταστεί το δελτίο εγκληματικότητας από αλλοδαπούς σε όλα τα ΜΜΕ, γεγονός που αποδεικνύει ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει από τον έλεγχο!

Τα τελευταία περιστατικά σε Λευκωσία και Πάφο, αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας τις ευθύνες της Κυβέρνησης, που δεν έχει την θέληση να εφαρμόσει επιτέλους μεταναστευτική πολιτική.

(η φωτογραφία λήφθηκε στις 19/05/20)

Από την μια, έξω από τα γραφεία του Γραφείου Ευημερίας στη Πάφο, παρά τις συνεχείας καταγγελίες του Κινήματός μας, συνεχίζει να επικρατεί χάος από αλλοδαπούς που δεν λαμβάνουν κανένα απολύτως μέτρο πρόληψης, ενώ από την άλλη και πάλι στη Πάφο έχει γεννηθεί βεντέτα ανάμεσα σε οικογένειες αλλοδαπών, οι οποίοι εμπλέκονται και στη δολοφονία του 20χρονου Σύρου.

Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν πλέον καθημερινά, το κράτος δεν είναι πουθενά!

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καλεί την Κυβέρνηση επιτέλους να αξιοποιήσει το ολοκληρωμένο πακέτο προτάσεων για εφαρμογή μεταναστευτικής πολιτικής που έχει καταθέσει από τις 10 Μαρτίου του 2020 στο Προεδρικό, που θα λειτουργεί αποτρεπτικά απέναντι στην έξαρση της εγκληματικότητας και της ασυδοσίας που επικρατεί.

Είναι πασιφανές ότι οι πολιτικές επιδοματικής στήριξης των αλλοδαπών, μας έχουν μετατρέψει ξένους στην ίδια μας την πατρίδα.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)