Για ΤΕΤΑΡΤΗ συνεχή μέρα συνεχίζεται ο συνωστισμός αλλοδαπών στα Επαρχιακά Γραφεία των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας, χωρίς να λαμβάνεται κανένα μέτρο, παρά τις συνεχείς καταγγελίες από το Κίνημά μας.

Μάλιστα, σήμερα οι αλλοδαποί έφτασαν στο σημείο να διαπληκτιστούν με το προσωπικό που εργάζεται στο Επαρχιακό Γραφείο των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας στη Λάρνακα, για τα δημόσια βοηθήματα που λαμβάνουν, ενώ δεν δίστασαν να επιτεθούν και να σπρώξουν τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο.

Τα κυβερνητικά επικοινωνιακά παιχνίδια για δήθεν λήψη αυστηρών μέτρων πρέπει να τελειώσουν και να περάσουν επιτέλους στις πράξεις, καθώς η έξαρση της εγκληματικότητας των αλλοδαπών έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Ως εκ τούτου, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) φορτικά επαναλαμβάνει την πάγια απαίτησή του να εφαρμόσει η Κυβέρνηση αυστηρή μεταναστευτική πολιτική, μελετώντας το πακέτο των προτάσεων που έχει καταθέσει το Κίνημά μας στο Προεδρικό. Επιπλέον, απαιτεί να εφαρμοστεί η πρόταση που έχει καταθέσει για αυτόματη αποκοπή των προστίμων για παραβίαση της κυκλοφορίας, από τα επιδόματα που λαμβάνουν οι αλλοδαποί.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)